Anket Whatsapp Yeni Özelliğinden Memnun Musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Son Whatsapp Güncellemesinden Memnun Musunuz?

• Evet Memnunum.

Kullanılan: 8 18.2%
  • Hayır Memnun Değilim.

Kullanılan: 26 59.1%
  • Güncelleme Olmasa da Olurdu.

Kullanılan: 10 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    44
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Yeni Özelliğinden Memnun Musunuz?
Ankete katılarak oy verirseniz sevinirim. Bu konu hakkında ki yorumlarınızı esirgemeyin :)

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Whatsapp uygulamasına geçtiğimiz günlerde bir güncelleme geldi ve artık o hepimizin yıllardır kullandığı '' Durum '' özelliği kaldırıldı. Onun yerine Snapchat benzeri bir 24 saatlik fotoğraf paylaşma gibi bir özellik geldi. Siz bu güncellemeden memnun musunuz ?
Bana sorarsanız olsa da olurdu olmasa da olurdu :hmmm

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Bysnbad

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Şahsen ben Whatsapp hesabımı sildim. İstemediği erişim izni yok. hem onu, hem face ve benzeri erişim izni fazla olan hiç bir uygulamayı kullanmam. Bana pek güvenli gelmiyorlar doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: cukuleaks ve Buğra
Bülent872

Bülent872

Üye
Güncelleme haberini kendim uygulamadan önce aldım, iyice saçmalıyorlar Whatsapp kullanmayı düşünmemeye başladım tek kelimeyle gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Bab-ı Umut

MaxipmaN

Üye
kişiler görünmüyor leş gibi bir şey olmuş :sopa:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Kişiler görünmüyor profilde durum kalkmış uygulama rezalet olmuş bu gidişle herkes line , vs uygulamalara yönelmeleri an meselesi

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yakında Facebook'a da Gelirse Süper Olur

• Beğen
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
pek kullanmıyorum zaten
face falan desen hiç yok :D forum gibisi var mı birader.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Buğra
_ardaa

_ardaa

Üye
Güncellemeden önce okusaydım konuyu kesinlikle güncellemezdim.

• Beğen
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Herkesi ayağa kaldırıp 1 yıldız verirsek geri adım atarlar herhalde bu ne ya güncelleme getirelim derken içine etmişler kaş yaparken göz çıkarmak hesabı

• Beğen
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
whatsapta mesajlasma pek yapmıyorum arada bir görüntülü arama ben pek güncellemeleriyle ilgilenmiyorum bana göre bi sıkıntı yok

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Güncellemeden kullanmayı düşünenler çoğunlukta gibi ama whatsapp güncelleme yapmazsanız uygulamayı kullanmanızı engellerdi çok büyük ihtimal :ehe

goldmobile

goldmobile

Üye
Sosyal şebekeye dönüyor git gide. Olmadı gereksiz

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Bana kalırsa Durumlar özelliği Güzel olmuş Yenilik iyidir.
Kişiler de burada;

• Beğen
Tepkiler: goldmobile ve Buğra
Wandeta

Wandeta

Üye
Telegram kullanın arkadaşlar arama özelligi dışında eksigi yok fazlası var tema destegide geldi uygulamanın her rengını degiştiriyorsun en çok sevdıgımde dosya gondermesi

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Önceden durumla iğneli laf dokundurma vardı, şimdi o da olmayacak :D

• Beğen
Tepkiler: cukuleaks ve Buğra

cukuleaks

Üye
Zamanın teknoloji şirketleri müşteri memnuniyetine göre değil popülerizm müşteri memnuniyetine göre hareket ettiği için bu şekilde bir yol izliyorlar. Yapılan hareket whatsapp'ın kuruluş amacı ve mantelitesinede ters ama yapılacak birşey yok. Büyük balığın küçük balığı yuttuğu bu okyanusta elinde para ve güç olan artık para için değil ideolojiler adına hareket ediyor. Sosyal medya ve türevi teknolojilerin gücünü aldığı ideoloji ise modern popülerizm. Güncellemeyle gelen statusa milyonlarca kişi sövsede geri adım atacaklarını sanmıyorum, en fazla klasik status özelliğinide opsiyonel olarak geri getirirler. Zamanında Windows 8'in Flat yani dümdüzlük temasıyla global çapta defalarca dalga geçildi, bugünün Windows 10'una bakın, 1 tane geri adım yok. Şirketler geri adım atmaz, sizi şekillendirir. O yüzden fazla sorgulamayın sizde alışmaya bakın veyahut kullanmayın.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: craftx, bmw_m6 ve Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Üye
beğenmedim whatsappa yakışmayan ber yenilik bir bence eşeğin kulağına iyice su kaçırdılar bence son güncelleme ile

• Beğen
Afşın

Afşın

Üye
Sürekli duran durum daha iyidi bence

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
emin.k.1925

emin.k.1925

Üye