Tavsiye whatsapp yedeği geri yüklemesem yedek silinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp yedeği geri yüklemesem yedek silinir mi?
Beyler whatsapp ı yedekleyip sildim ve tekrar yükledim. Bana yedeklediğim mesajlarım geri yüklenilsin mi diyor ama ben yüklemek istemiyorum. Geri yüklemesem yedeklediğim mesajlarım silinir mi? Yoksa başka zaman yedeklediğim mesajları geri yükleyebilir miyim?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bildiğim kadarıyla whatsapp yedekleri buluta değil hafıza kartınızda saklıyor. dolayısıyla hafıza kartından silmediğiniz sürece bu yedeği kaybolmaz, ama yedeklemek istemiyorum dediğinizde whatsapp eski yedekleri otomatik siliyor mu emin değilim, en garantili yol telefonu bilgisayara bağlayıp whatsapp klasörünü (resimler klasörü içerisindeki değil direkt hafıza kartının root bölümündeki) pcye yedeklemeniz

fegas159

Üye
Hayır yedek dosyası elle silmen dışında asla silinmez bu telefonu formatlamak dahil çünkü: yedekler sd kartta saklanır.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hayır yedek dosyası elle silmen dışında asla silinmez bu telefonu formatlamak dahil çünkü: yedekler sd kartta saklanır.
tabi telefonu formatlarken SD kartı da sil seçeneğini seçmezse :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ama beyler yedekleme dedim, watsap bana eğer yedeklermezseniz yedekleme silinir diye uyarı verdi. Çok saçma değil mi? Hafıza kartında ki watsabın yedekleme klasöründe en son yedeklediğim dosyayı bulamadım. Mecbur geri yükledim. Androidde çok iyi bu da wp de niye böyle anlamadım

Üst Alt