[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.06(99) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.06(99) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)
WhatsApp Messenger Symbian, S40, Windows Phone, iPhone, Blackberry ve Android telefonları için sunulan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya WiFi (kullanılabildiğinde) bağlantılarınızı kullanır. Ücretsiz mesaj alıp göndermek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yıl kullanım ücretsiz!

Yenilikler:
-----

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
yenilikler neler.. dosya eki var mı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yenilikler neler.. dosya eki var mı
Yenilikler belli değil. Henüz kendim de hiçbir şey fark edemedim. Bulan olursa söyleyebilir. Dosya eki derken? mp3 bile gönderiliyor sorunsuz. Herhangi bir dosyayı gönder deyince WhatsApp ile geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
23palulu23

23palulu23

Üye
hakkatten dosya eki var zaten :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yenilik yok sanrm :D sagolun :)

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben bunu whatsapp'i daha önce hiç yüklemedim.Kapatılamadığı ve sürekli bağlantı da kaldığı söyleniyor doğru mu? Birde whatsapp kapatıcı bir program vardı.zahmet olmazsa onun linkini rica edebilir miyim?

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben bunu whatsapp'i daha önce hiç yüklemedim.Kapatılamadığı ve sürekli bağlantı da kaldığı söyleniyor doğru mu? Birde whatsapp kapatıcı bir program vardı.zahmet olmazsa onun linkini rica edebilir miyim?
ramblow appstop la arkaplanda çalışanı kapatınca bağlantıda kalmıyor :)

tempestshine

tempestshine

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...tartstop-v1-02-0-symbian-3-signed-652552.html

- - - Eklendi - - -

bağlantı sürekli açık doğrudur çünkü ileti geldiğini anlaması için sunuculara bağlanması gerekiyor başka bi sorun olursa pm atabilirsin

ramblow appstop la arkaplanda çalışanı kapatınca bağlantıda kalmıyor :)

app stop bende var.lestartstop'u bir deneyeyim.olmazsa app stop kullanırım.:tşk:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
'Sefer

'Sefer

Üye
lestart/stop gayet iyi çalışıyor :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yenilikler belli değil. Henüz kendim de hiçbir şey fark edemedim. Bulan olursa söyleyebilir. Dosya eki derken? mp3 bile gönderiliyor sorunsuz. Herhangi bir dosyayı gönder deyince WhatsApp ile geliyor :)

Dosya eki derken sis Dosyası ve buna benzer dosyaları kasteddim :)

Carizmatik

Carizmatik

Üye
arkadaşlar bu programı kurunca karşı tarafa mesajı göndermek için internet bağlantısınımı kullanıyor? Örneğin internet paketim yok ise yıllık yada aylık olarak kaç lira harcar?

Quaresma53

Quaresma53

Üye
usta en son güncelleme bu mydyr forumda bir arkafal yeni özelliklerden bahsediyordu da ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilik keşfettim: Mesajı silme, kopyalama, iletme

serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için tşk. Ama çok pil harcıyordu bu pro. Acaba bu versiyonda nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt