onceden onu kullaniyordum program duzgun arkaplanda calismiyo mesajlar gelmiyo ve plus in cogu simgesi karsi tarafta gozukmuyo onu kaldirdim orjinal kurdum boyle oldu
Ayarlarda bişey vardı adı aklımda değil onun önbelleğini verisini sildiğinde düzeliyordu. Tam adı aklımda değil ama ayarlarda uygulama yöneticisine gel orda hepsi kısmına gel OMACP gibi bişey var ona gel ön bellek ve verileri sil telefonu yeniden başlat. Eğer buysa dediğim düzelir.
Ayarlarda bişey vardı adı aklımda değil onun önbelleğini verisini sildiğinde düzeliyordu. Tam adı aklımda değil ama ayarlarda uygulama yöneticisine gel orda hepsi kısmına gel OMACP gibi bişey var ona gel ön bellek ve verileri sil telefonu yeniden başlat. Eğer buysa dediğim düzelir.
Bu sorun için markette uygulamalarda var unread sorunu ama bende işe yaramamıştı bende de mesajlarda olmuştu bu dediğim uygulamanın verilerini sildiğimde düzelmişti ama o omacp miydi onu tam hatırlayamadım neyse umarım çözersin.
aynısı banada olmuştu kaldırıp normal whatsapp kurduğumda olduğun whatsapa dair dosya yöneticiden falan ne varsa sildim sonra son sürüm plusu kurdum düzelmişti.