krstnck
Üye
Dediklerinin hepsini tek tek denedim bende sorunsuz gönderiliyor.Üstad RESİM göndermeyi denedin mi ??? Uygulamadan atıyor bende de. Güncellemeden önce ne güzel gönderiyordum, ama güncellemeyi yapınca bozuldu. Komple sildim ve tekrar yükledim yine olmadı ... Ses, Video, Konum ve Kişilerden gönderim yaparken, ne Kamera nede Resim Arşivinden göndermiyor
sorun yok resim de gonderdim şimdi. Can sabah resmi gorunce şaşiricak
Allah allaahhh, bende neden böyle oldu acaba ??? Telefonu bir kapatıp açsam mı ? Yahu yarım saattir karıştırıyorum, olmuyor ... Uygulama kapanıyor
- - - Eklendi - - -
Ali Kemal 820'den mi az önce denediklerin ???
- - - Eklendi - - -
HAYDEEE ! sildim, resetledim, tekrar tekrar yükledim, sorun devam ediyor, yahu teli RESETLEMEYE gidecek galiba bu işin sonuTamda bir arkadaşa birkaç resim gönderecektim, nereden güncelledim, çakıldım walla ...
yahu forumda o kadar bakyim htc 8x kullanan yokmu aranizda varda benmi körüm yoksa
sen de kullaniyorsan 3-4 kişi olmuştur 8x kullanan.
sen de kullaniyorsan 3-4 kişi olmuştur 8x kullanan.
Geçiş efektlerine örnek verebilir misin? Evet uygulama seri olmuş farkettim ama 2 sorunum varneden bu kadar sorun yaşayan oldu anlamadım ama bana eskisine göre çok daha başarılı geldi uygulama.arayüzde bazı geçiş efektleri eklenmiş,hızlanmış ve eskiden olan uygulamadan atma olayı artık kalmamış
dayanamadım açtım 8x konu başlığını
Kaldırmana gerek yoktu marketten bulup güncelle diyebilirdin. Marketin çalışma prensibi şu belirli zamanlarda güncellemeleri kontrol ediyor.. Örneğin 3 günde bir.. O yüzden gecikme olabilir ama eğer beklersen göreceksin güncellemeleri. Microsoft yakında buna daha güzel bir çözüm getirecektir inanıyorumherşey iyi güzel hoşda benim market sağolsun güncellemeden kendisinin haberi yok banada haber vermiyor whatsappı kaldırıp bir daha kurdum tr oldu .Bu tarz sorun yaşan var mı? arkadaşlar.
Kaldırmana gerek yoktu marketten bulup güncelle diyebilirdin. Marketin çalışma prensibi şu belirli zamanlarda güncellemeleri kontrol ediyor.. Örneğin 3 günde bir.. O yüzden gecikme olabilir ama eğer beklersen göreceksin güncellemeleri. Microsoft yakında buna daha güzel bir çözüm getirecektir inanıyorum
Haha anladımGökhan saolasın bilgi içinde şöyle bir durum var bende bu güncellemeler hiç çıkmıyor arkadaşlardan ilgili programın güncellendiğini duyp marketten tekrar aynı dosyayı kurar gibiseçip güncelle diyebiliyorum bu şekilde manuel işlem canımı sıkıyorDaha doğrusu otomatik güncelleme gelen arkdaşları kıskanıyorum desem yeridir bende 1249 Tl verdim bana neden manuel işlem yaptırıyor bu nokia
Haha anladımFabrika ayarlarına dönmeyi dene belki olur? ya da sürekli wifi bağlantısı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?