Whatsapp + (plus) v4.75D

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp + (plus) v4.75D

ÖZELLİKLERİ
1- Fotoğrafları gerçek boyutunda alıyosun.
2- 50 mb boyutunda video gonderebiliyosun.
3- şarkı gönderebiliyorsun.
4- çevrimdışı görünme imkanınız var.

KURULUM
Normal watshappı kur bi arkadaşınla sohbet aç
karşılıklı iki yazışma olsun yeterli sonra hiçbişey silmeden uygulama yöneticisinden sadece uygulamayı kaldır plus uygulamasını kur ve numaranı yaz onaylayacaktır.

link:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994, bitanesii77 ve afineday2die

afineday2die

Üye
calisiyor :coold:

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

yakupb03

yakupb03

Üye
Yeni sürüm çıktığında kendi otomatik güncellio mu ?

turkishield

turkishield

Üye
otomatik güncellenIyor sen sadece download diyorsun..arkadaş çevrimdışı olma özelliğini söylememiş..aynı sürümün kilitliz olan uygulamasını kurarsanız whatsappta onlineken de çevrimdışı görünme imkanınız var

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
otomatik güncellenIyor sen sadece download diyorsun..arkadaş çevrimdışı olma özelliğini söylememiş..aynı sürümün kilitliz olan uygulamasını kurarsanız whatsappta onlineken de çevrimdışı görünme imkanınız var
Konuya özelliği ekledim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
0MG90

0MG90

Üye
Hocam bende sms paketi bitti. Yedeklesem ve titanium backup ile yedek alsam telefona format atsam sms onayına gerek kalmaz dimi?
gerek yok ki mesajlarınız sd kartta yedekleniyor zaten geri kurtar diyeceksiniz bunu yükleyince

:tşk:

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sorduğum soru şeydi aslında. Mesela internet paketi yokken whatsapp'ı kurmaya çalıştığımızda sms doğrulaması yapmıyordu ben yedekleyip tekrar formattan sonra kurduğumda sms doğrulaması yapmasına gerek olacak mı ona göre telefonumu formatlayacağım da?

0MG90

0MG90

Üye
Sorduğum soru şeydi aslında. Mesela internet paketi yokken whatsapp'ı kurmaya çalıştığımızda sms doğrulaması yapmıyordu ben yedekleyip tekrar formattan sonra kurduğumda sms doğrulaması yapmasına gerek olacak mı ona göre telefonumu formatlayacağım da?
Evet doğrulama gerekir

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Format atamayacağım anlaşılan.. :D Teşekkür ediyorum cevabınız için.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Linke tıklıyorum açılmıyor veya birşey yüklenmiyor

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Şunu bir dene
teşekkürler tamamdır :) site virüslü olduğu için telefondan link çalışmamış pc virüs buldu sitede indirdim sağolun

sadakat_

sadakat_

Üye
link ölü dostum kactane tarayıcı denediysemde indiremedim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

Üst Alt