ismail Üye Sucrofe' Alıntı: Tamamdır, buldum ve tiki kaldırdım. İnşallah çalmaz. Her şey için Önerdiğin ayar var mı peki? Türkçe dil desteği şart vallahi buna. Genişletmek için tıkla ... kurcalamadım hiç okul zamanı olmadığı için wa kullanmıyom pek. sadece son görülmeyi kapattım
Sucrofe' Alıntı: Tamamdır, buldum ve tiki kaldırdım. İnşallah çalmaz. Her şey için Önerdiğin ayar var mı peki? Türkçe dil desteği şart vallahi buna. Genişletmek için tıkla ... kurcalamadım hiç okul zamanı olmadığı için wa kullanmıyom pek. sadece son görülmeyi kapattım
Sucrofe Üye İsmail' Alıntı: kurcalamadım hiç okul zamanı olmadığı için wa kullanmıyom pek. sadece son görülmeyi kapattım Genişletmek için tıkla ... Görülmeme önemli.
İsmail' Alıntı: kurcalamadım hiç okul zamanı olmadığı için wa kullanmıyom pek. sadece son görülmeyi kapattım Genişletmek için tıkla ... Görülmeme önemli.
TRSweet Üye Konu Sahibi malkoc444' Alıntı: Çok teşekkürler arkadaşlar,güzel çalışıyor... Genişletmek için tıkla ...
kemal272727 Üye Merhaba kardeşim ben buldum apk yı sms doğrulama başarısız diyo ama yardimci olursan sevinirim saygilar
Merhaba kardeşim ben buldum apk yı sms doğrulama başarısız diyo ama yardimci olursan sevinirim saygilar
TRSweet Üye Konu Sahibi kemal272727' Alıntı: Merhaba kardeşim ben buldum apk yı sms doğrulama başarısız diyo ama yardimci olursan sevinirim saygilar Genişletmek için tıkla ... Google playdeki whatsapi yükle tel dorulamasini yap. Kaledir bu sefer whatsapp+ plusi yükle olur
kemal272727' Alıntı: Merhaba kardeşim ben buldum apk yı sms doğrulama başarısız diyo ama yardimci olursan sevinirim saygilar Genişletmek için tıkla ... Google playdeki whatsapi yükle tel dorulamasini yap. Kaledir bu sefer whatsapp+ plusi yükle olur
kemal272727 Üye qDicTioRp' Alıntı: Google playdeki whatsapi yükle tel dorulamasini yap. Kaledir bu sefer whatsapp+ plusi yükle olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim hal oldu :-)
qDicTioRp' Alıntı: Google playdeki whatsapi yükle tel dorulamasini yap. Kaledir bu sefer whatsapp+ plusi yükle olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim hal oldu :-)
TRSweet Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: Başlığı düzenle Genişletmek için tıkla ... Neden ? oddish' Alıntı: Sağol. Güzel bişeye benziyor. İndiriyorum Genişletmek için tıkla ...
SHS' Alıntı: Başlığı düzenle Genişletmek için tıkla ... Neden ? oddish' Alıntı: Sağol. Güzel bişeye benziyor. İndiriyorum Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye qDicTioRp' Alıntı: Neden ? Genişletmek için tıkla ... 6.15D yaz, konu içeriğine bakmasam paylaşacaktım
qDicTioRp' Alıntı: Neden ? Genişletmek için tıkla ... 6.15D yaz, konu içeriğine bakmasam paylaşacaktım
TRSweet Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: 6.15D yaz, konu içeriğine bakmasam paylaşacaktım Genişletmek için tıkla ... Tmm degistiryorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Anil-D' Alıntı: baska link verirmisin Genişletmek için tıkla ...
SHS' Alıntı: 6.15D yaz, konu içeriğine bakmasam paylaşacaktım Genişletmek için tıkla ... Tmm degistiryorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Anil-D' Alıntı: baska link verirmisin Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye Anil-D' Alıntı: tema indirme secenegi yok neden Genişletmek için tıkla ... var 15c de sende hangi sürüm var
Anil-D' Alıntı: tema indirme secenegi yok neden Genişletmek için tıkla ... var 15c de sende hangi sürüm var