Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp nasıl ücretsiz kullanılır
Sponsorlu Bağlantılar
Kayahan14
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp nasıl ücretsiz kullanılır
Dün kutdum wifi ile baplandım wifi i kapattım normal mesaj atıyordum şimdi mesaj iletilmiyor net paketim de yok whatsapp hangi bağlantıyı kullanıyor ayar nasıl olucak
asigsasi
Üye
bağlantının ücretsiz olamasını mi istiyorsun
cuneytttttt
Üye
bende merak ediyorum ucretsiz olabilir mi acaba
enterneoll
Üye
internet olmadan çalışmaz
asigsasi
Üye
mesaj ,resim, video göndermek zaten bedava dahası abartı olur
Kayahan14
Üye
Konu Sahibi
hayır internet paketi olmadan girilmiyoyr mu hiç
bi arkadaşım bi kere wifi ile giriyorsun sonra pkete falan gerek wifi e gerek yok bedava demişti
WanWan
Üye
reyiz hakkaten bir yolunu bulursan bizi de haberdar et d
asigsasi
Üye
bu senin istediğin whatshap ile ilgili değil operator ile alakalı ara operatorü belki sana özel birşey yaparlar
Puck
Üye
whatsapp mesajlaşmak ücretsiz zaten ama internet , operatörünle alakalı whatsapp sana internet sağlamıyor ki ...
Diğer Konunda Dediğim Gibi Turkcellde Yakın Bir Zamana Kadar Ücretsizdi.
Anil-D
Üye
androidlerde ucretsiz
DJ_KAFADAR
Üye
HATTIM TURKCEL TELEFON GM DİSCOVERY ANDROİD... TURKCELL WAP AYARI İLE ÜCRETSİZ BAĞLANIYORUM :-) :-)
İNTERNET PAKETİM YOK KONTÖR YOK WİFİ YOK... WHATSHAAP VAR :-D :-D :-D
Abstract_Loco
Üye
O nasıl iş ya anlamadım ben. Bedavadansaha bedava oluyo öyle vardır bi olayı onun operatörler para almak için yer arıyo bırakmazlar
maxirabit
Üye
Standart whatsapp kullanan kisilerde,ilk kurulumda 1 sms ucreti alinir ve oylelikle kullanim sureside artar ama siz sadece wifi ustunden kullanirsaniz 1 yil ucretsizdir. Once wifi den kullanip daha sonra hat uzerinden kullandiginiz an 1 sms ucretini alir
Abstract_Loco
Üye
Yok yahu olur mu öyle şey. Whatsapp internet paketin falan yoksa ilk kurulumda bi o zaman para alır. Onun dışında almaz bende almıyo yani netten yada wifi bağlantısı arasında geçiş yaptığım zaman da sıkıntı olmuyo herhangi bi ücret alma durumu da yok.
DJ_KAFADAR
Üye
evet internet bağlantısı bile ücretsiz suan....
kendim şuan kullanıyorum arkadaşa da denedim oda bedava girdi çalışıyor...
ama sadece mesajlaşma oluyor dosya gönderilmiyo...
maxirabit
Üye
4 ay once denemistim merak edip kntr'i 0 yaptim ama ne internet,ne whatsapp,ne arama vs hic birisi olmadi. Kontr 0 oldu o dakika internet kapandi. Sayfalar sadece yukleniyorda kaldi sonra bir sure gecince baglanmadi.
DJ_KAFADAR
Üye
şimdi dene
Abstract_Loco
Üye
Operatör kaynaklıdır o zaman whatsapp kaynaklı değil.