ya bende link çalışmıyor şu anda da rica etsem indirdiysen bir dosya sitesine yükleyebilir misin zahmet olmazsa?rica ederim![]()
bize yaparlarmiki acep kardesimwazapp duzeldi ama yeni problemimiz facebook uzerindeki sesli arama. bakalim uygulama ne surede yapilacak
link icin tesekkurler![]()
bize yaparlarmiki acep kardesimwazapp duzeldi ama yeni problemimiz facebook uzerindeki sesli arama. bakalim uygulama ne surede yapilacak
wazapp duzeldi ama yeni problemimiz facebook uzerindeki sesli arama. bakalim uygulama ne surede yapilacak

O iş yaş![]()

olabilir.
coderus'u zorlasak yapar belki. bi sure qmlmozbrowser'a ara versin![]()

önceki sayfaya eklenmişti zaten link.0,9,19 cikti ama sitesinde problem var indirebilen var mi resim gonderemiyorum guncellemeden
Yardım beklerken olayı kendim çözdüm gene şöyleki BlueStacks App player ı yeniden kurdum pc ye sonra Whatsaap kurdum kayıt işleminde telefonuma gelen kodu pc deki whatsapp ye değilde cepteki wazapp kodu girince oldu.şimdi kullanıyorum.Arkadaşlar ben wazapp programı aktif bir şekilde kullanıyordum en son versiyonunu 0.9.20 olanı.Buraya kadar problem yoktu.taki ne zamana bilgisayara Android uygulamaları çalıştıran BlueStacks ... diye bir programı yükledim.Bu programa waazapp kurdum sonra burdan programı aktif ettim telefon numara mı girerek.Bu sefer cep telefonumdaki wazaap çalışmaz oldu.cep telefonuma gelen sms deki kodu telefondaki wazaap giriyorum fakat bir türlü aktif edemedim.Aradan 2 gün gectikten sonra denedim bu sefer old versiyon hatası veriyor.Başka yöntemi varmı wazaapp aktif etmek için.Birde merak ettiğim bir konu var,wazaap_developer kurulumu var bu tam olarak nedir anlayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum