baronsavas
Üye
Tamamen ücretsiz oldu artık, ücret kesilmemiştirBende kullanma süresi ömür boyu yaziyor benden ücret kesti mi ki hiç farkinda degilim ama bilmiyorum![]()
Tamamen ücretsiz oldu artık, ücret kesilmemiştirBende kullanma süresi ömür boyu yaziyor benden ücret kesti mi ki hiç farkinda degilim ama bilmiyorum![]()
Aynn kardeş birde görüntülü konuşmaDurmadan güncelleme geliyor fakat gelen bir özellik yok. Sesli arama gelmeyecek dediler zaten, daha neyi güncelliyor ki bunlar?
Güncelleme gelmesin ama yeterli çalışsın2016 Sonunda symbian cihazlarda whatsapp desteği bitiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı fikirdeyim. Mesela sorun var diyorum internet kapalıyken gruptan gelen mesajlar rastgele sıralanıyor diyorum saat ayarına bak diyorlar başka birşey demiyorlar.Güncelleme gelmesin ama yeterli çalışsın

O hatayı note 4 de de yaşıyorumAynı fikirdeyim. Mesela sorun var diyorum internet kapalıyken gruptan gelen mesajlar rastgele sıralanıyor diyorum saat ayarına bak diyorlar başka birşey demiyorlar.![]()

Sadece bende sorun yokmuş o zaman.O hatayı note 4 de de yaşıyorum![]()
Daha önce böyle bir şey olmuyordu 
hepsinde değil s40 ve s60 modellerinde bitecek. symbian^3 ,anna ve belle'lerde devam edecek2016 Sonunda symbian cihazlarda whatsapp desteği bitiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Whatsapp desteğe mail atardan symbian^3 ü de s60 dan saydıklarını farkedersin.hepsinde değil s40 ve s60 modellerinde bitecek. symbian^3 ,anna ve belle'lerde devam edecek
Whatsapp desteğe mail atardan symbian^3 ü de s60 dan saydıklarını farkedersin.
Her türlü sene sonu gidiyor.