WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp v2.12 198 C/E/F Versiyon eklenmiştir.

kcr

Üye
Teşekkürler. Bu c/e/f seçmeli ve popup'sız hali değil mi? Yine c/e/f seçenekli fakat popup'lı olan bir mod yok mu?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Bu c/e/f seçmeli ve popup'sız hali değil mi? Yine c/e/f seçenekli fakat popup'lı olan bir mod yok mu?
popup lu zaten linkte olana bakmadın mı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
senin istediğin bu herhalde

kcr

Üye
Tekrar teşekkürler. İlk sayfadaki link popup'sız diyor. İlk sayfaya popup'sız seçeneği de koyarsan daha iyi olur gibime geliyor. Sonra benim gibi biri daha çıkıp sormasın yok mu diye?:)

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar teşekkürler. İlk sayfadaki link popup'sız diyor. İlk sayfaya popup'sız seçeneği de koyarsan daha iyi olur gibime geliyor. Sonra benim gibi biri daha çıkıp sormasın yok mu diye?:)
sıkıntı olacağını sanmıyorum artık bir dahaki güncellemeye normal olanı eklerim :)

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
205 geldi noldu şimdi. Domates geldi bu sürümde de herhal :) peh

celilcemre

celilcemre

Üye
Teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.12[205] C/E/F Mod Eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991 ve KenanGT

peoples

Üye
popup dedigimiz sey ustte cikan bildirimde mesaj iceriginin gozukme olayi mi?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
popup dedigimiz sey ustte cikan bildirimde mesaj iceriginin gozukme olayi mi?
reklam için açılır menü demek ama symbian telefonda pek de farketmiyor ben normal modlu olanı paylaştım

pzero

Üye
telefon açılışta autostart kapalı modunu nasıl yapıyorsunuz. gösterirmisiniz

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

pzero

Üye
uygulamayı tekrar yükle ve auto start seçeneği üzerinde bulunan imleci kaldır
onu biliyorum teşekkür ederim ama öğrenmek istediğim bu değildi. whatsapp kurulumunu nasıl öyle yapabiliyorsunuz. orjinal kurulum dosyasında öyle birşey yok. çok güzel bir mod bu. nasıl hangi programla bu modu entegre ettiğinizi gösterirmisiniz.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum teşekkür ederim ama öğrenmek istediğim bu değildi. whatsapp kurulumunu nasıl öyle yapabiliyorsunuz. orjinal kurulum dosyasında öyle birşey yok. çok güzel bir mod bu. nasıl hangi programla bu modu entegre ettiğinizi gösterirmisiniz.
daily de açıklaması mevcut ancak @haqanguven, de whatshap düzenlemesi yapıyor ona da sorabilirsin

pzero

Üye
ok. site ingilizce. çok karışık. bulmak zor. anlatm konu linki varsa atarmısın.

pzero

Üye
şöyle atmak çokmu zor anlamıyorumki.
asigsagi sağol çok yardımcı oldunuz... bu faydalı modun nasıl yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için göstereyim. orjinal whatsapp kurulum dosyasını siscontents ile açıp ''ProcMgrStarter_0x2002B314.exe'' yi bulup sağ tıktan bunu siliyorsunuz. olayın hepsi buymuş...

Yönetici tarafından düzenlendi:
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
şöyle atmak çokmu zor anlamıyorumki.
asigsagi sağol çok yardımcı oldunuz... bu faydalı modun nasıl yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için göstereyim. orjinal whatsapp kurulum dosyasını siscontents ile açıp ''ProcMgrStarter_0x2002B314.exe'' yi bulup sağ tıktan bunu siliyorsunuz. olayın hepsi buymuş...
sadece bununla bitmiyor yükleme yaparken 3 adet seçenek ekleniyor asıl önemli olan onları eklemek

Üst Alt