asigsasi
Üye
konunun ilk mesajın da resmi versiyon için link mevcut buraya eklemeniz için sebeb yok biraz daha bekleyelim güncelleme içininşallah gelır ama bu yenı surumu dostum

konunun ilk mesajın da resmi versiyon için link mevcut buraya eklemeniz için sebeb yok biraz daha bekleyelim güncelleme içininşallah gelır ama bu yenı surumu dostum

popup lu zaten linkte olana bakmadın mı ?Teşekkürler. Bu c/e/f seçmeli ve popup'sız hali değil mi? Yine c/e/f seçenekli fakat popup'lı olan bir mod yok mu?
senin istediğin bu herhaldeTeşekkürler. Bu c/e/f seçmeli ve popup'sız hali değil mi? Yine c/e/f seçenekli fakat popup'lı olan bir mod yok mu?
sıkıntı olacağını sanmıyorum artık bir dahaki güncellemeye normal olanı eklerimTekrar teşekkürler. İlk sayfadaki link popup'sız diyor. İlk sayfaya popup'sız seçeneği de koyarsan daha iyi olur gibime geliyor. Sonra benim gibi biri daha çıkıp sormasın yok mu diye?![]()

reklam için açılır menü demek ama symbian telefonda pek de farketmiyor ben normal modlu olanı paylaştımpopup dedigimiz sey ustte cikan bildirimde mesaj iceriginin gozukme olayi mi?
uygulamayı tekrar yükle ve auto start seçeneği üzerinde bulunan imleci kaldırtelefon açılışta autostart kapalı modunu nasıl yapıyorsunuz. gösterirmisiniz
onu biliyorum teşekkür ederim ama öğrenmek istediğim bu değildi. whatsapp kurulumunu nasıl öyle yapabiliyorsunuz. orjinal kurulum dosyasında öyle birşey yok. çok güzel bir mod bu. nasıl hangi programla bu modu entegre ettiğinizi gösterirmisiniz.uygulamayı tekrar yükle ve auto start seçeneği üzerinde bulunan imleci kaldır
daily de açıklaması mevcut ancak @haqanguven, de whatshap düzenlemesi yapıyor ona da sorabilirsinonu biliyorum teşekkür ederim ama öğrenmek istediğim bu değildi. whatsapp kurulumunu nasıl öyle yapabiliyorsunuz. orjinal kurulum dosyasında öyle birşey yok. çok güzel bir mod bu. nasıl hangi programla bu modu entegre ettiğinizi gösterirmisiniz.
üyelik gerektirecek link atmak yasakok. site ingilizce. çok karışık. bulmak zor. anlatm konu linki varsa atarmısın.
sadece bununla bitmiyor yükleme yaparken 3 adet seçenek ekleniyor asıl önemli olan onları eklemekşöyle atmak çokmu zor anlamıyorumki.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsagi sağol çok yardımcı oldunuz... bu faydalı modun nasıl yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için göstereyim. orjinal whatsapp kurulum dosyasını siscontents ile açıp ''ProcMgrStarter_0x2002B314.exe'' yi bulup sağ tıktan bunu siliyorsunuz. olayın hepsi buymuş...