teşekkürler konu güncellenecekUyanın millet 2.12.1 geldi merhaba deyin![]()

abi zaten gelmiyecek demişlerdi2.12.1 geldi ama yine sesli çağrı yok. İletildi ve okundu tiklerini sağa almışlar bir de okundu bilgisi gönderme kısmını türkçeleştirmişler

Telefonum nokia e6 ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Az önce özellikle baktım sorun yok.grup mesajlarını acınca whatsapp kapanıyor. Telefonum nokia603. Sorun baskasında da var mı
2 tane grup var birine girince atıyor diğerine girince atma yok. niye anlamadımTelefonum nokia e6 ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Az önce özellikle baktım sorun yok.
çok mesaj olunca kasıyor olabilir veya grupta fazla resim video varsa. Mesajları silip girmeyi dene birde.2 tane grup var birine girince atıyor diğerine girince atma yok. niye anlamadım
resmi sürüm ilk mesajda her daim mevcutWhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
modlu olan da eklendi 
öyle de işte güncelleme gelince ümitleniyor insanabi zaten gelmiyecek demişlerdi![]()

android de 2.12.5 sürümünde gelmiş biz şuan 2.12.14 deyiz ama umarım gelirŞu arama özelliği keşke bizede gelse. yada gelirmi acaba![]()

Son 2 güncellemedir Nokia 700'ün bildirim ışığı yanmamaya başladı.

Az önce baktım bende böyle bir sorun yok. Cihaz e6Son 2 güncellemedir Nokia 700'ün bildirim ışığı yanmamaya başladı.
Temayı alabilirmiyim?WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şaka gibi..aga parasızı yok mu??