WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
Whatsapp bize bahmiyi :ehe

bbakkus

bbakkus

Üye
Ios'a da sesli arama gelmiş.
Bize hala yok
@asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
@Safak

@Safak

Üye
belki guncelleme destegini kesmislerdir

codern

codern

Üye
arama ozelligi gelir mi :) her gun guncelleme war mi diye bakiyorum :D

bbakkus

bbakkus

Üye
programı ben yazmıyorum :) bekliyoruz çıkar mı çıkmaz mı bilinmez :) destek kesilmesin de varsın çıkmasın :)

haber vermek için yazdıydım destek versinler ya yılların emektarı symbian ama belli olmaz tabi

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Whatsapp'a sesli arama gelecektir halen symbian üzerinden de aktif kullanıcıları var Asya kanalında. Ama bu biraz zaman alabilir beklemede kalın ;)

bbakkus

bbakkus

Üye

sonumuz böyle olmamalıydı :(

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye

sonumuz böyle olmamalıydı :(
bana da aynı mesaj geldi whatsapp destekle bağlantı kur dedin demi

DESTAKLE BAĞLANTI KUR DEDİĞİNDE MESAJI YAZIYORSUN TELEFON MAİL UYG.SNA GEÇİYOR. MESAJIN KONU BÖLÜMÜNDE S60 DESTEĞİ YAZIYOR FARKETTİNİZ MI?? ORAYI SYMBİAN^3 BELLE OLARAK DEĞİŞTİRİN. *-*-*------------ ASLINDA HERKES WHATSAPPA GİRDİKTEN SONRA HAKINDA>DESTEKLE BAĞLANTI KURA GİRİP KONU BAŞLIĞINI DA SYMBİAN3 BELLE YAZARSA SEVİNİRİM BİRAZ BASKI YAPALIM..----- Bİ UMUT BEKLEMEKTEN İYİDİRRRRRR.... :D SAYGILAR

bbakkus

bbakkus

Üye
ben direk sayfalarına giripte iletişime geçtim

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
cevap geldi mi size

• Beğen
Tepkiler: bbakkus

cihad41

Üye
bana da aynı cevap geldi

• Beğen
Tepkiler: bbakkus
relax.tr

relax.tr

Üye
arama özelliği varsın gelmesin bu ay sürüm güncelleme gelmeyecek mi ?
Mesela birden fazla mesajı kopyalayabilme özelliği süper olurdu bence

bugli

Üye
Son surumde inanilmaz bir yavaslik sorunu yasiyorum. Mesaj geldikten 2-3 saniye sonra ana ekranda gozukuyor, ustune tikliyorum mesaji acip gosterene kadar iki defa daha gelmis gibi titriyor. Mesaj yazarken de sorun cikiyor bazen bastigim tuslar 3-4 saniye kadar ekrana gelmiyor bile.
Son surumu yukleyince basladi bu durum eskiden yoktu. Eski surumu de kullanamiyorum yaz saatine gecildigi icin hata veriyor. C den silip E ye kurmayi da denedim. Binlerce mesaji ve yedek dosyalarini sildim hala sonuc ayni.

Ben kafayi yemeden yardim edebilecek kimse var mi?

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
mesaj yazarken gecikme oluyorsa daha çok telefonun kasma yapmasıyla alakalı geldi bana. Whatsapdan dolayı değildir Bence.

mhmtssk

mhmtssk

Üye
mesaj yazarken gecikme oluyorsa daha çok telefonun kasma yapmasıyla alakalı geldi bana. Whatsapdan dolayı değildir Bence.
whatsapptan dolayı kardeş aynı sorun bende ve çok kişide var daha önceki sürümlerinde hiçbir kasma donma yokken bu sürümden sonra böyle bir sorun çıkıyorsa bu whatsapptan kaynaklanıyordur

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991

Üst Alt