şöyle yap yüklü uygulamalar dan whatshapı kaldır telefonu kapat aç sonra 505 olan versiyonu yükle programı aç büyük ihtimal çalışacaktır program dan çıkış yap 547 olan versiyonu yüklemerhaba arkadaslar. Gecenın bu saatıne kadar ugrastım ama yapamadım. E63 kullanıyorum ve bu son surumu ındırdım fakat son surumun programını dıgerıyle degıstırıp yukledıkten sonra acılan whatsapp penceresınde asagıdakı gel gıt cubugundan sonra daha uygulamaya gırmeden atıyor benı. Hıc bı sekılde gıremıyorum sorun nedır sızce?
orjinal olanı yükledin değil mi505 sertıfıka hatası vardı unsıgned bulamadım hocam ne olur bı el atın dunden berı gıremıyorum cıldırıcam 547 sılıp sılıp on kere yuklemısımdır nerdeyseyenı bı sorun ıle karsı karsıyayım. Bu seferde erısım noktası olarak tanımladıgım wales ınternetım sadece ınternete gırdıgım zaman baglanıyor ınternet gerektıren bı uygulama olmadıgı zaman baglanmıyor nedır bunun cozumu hep evde baglı kalsın ıstıyorum. Ne oluyor bu telefona anlamadım kı yardımcı olursanız sevınırım..
gerek yok güncelleme yapmasuan acildi evet ama ne yalan soyliyim guncellemeyi yuklemeye tirsiyorum .s napiyim yukliyimmi dersinsimdi guncelledim senin sayende cok sagolasin cok tesekkur ederim beni buyuk bi izdiraptan kurtardin)

whatsap'a arkaplan var zaten symbiandaSizce arka fonu değiștirmek gelirmi bize ?1 hafta önce wp'e geldi ne eskiyi var symbianin wp'den???
whatsap'a arkaplan var zaten symbiandaSizce arka fonu değiștirmek gelirmi bize ?1 hafta önce wp'e geldi ne eskiyi var symbianin wp'den???

whatsap'a arkaplan var zaten symbianda
whatsap'a arkaplan var zaten symbianda![]()

C6 kullanıyorum güncellemeyi yüklediğimden beri whatsapp çalışmıyor 10 saniyede bir kapanıp tekrar açılıyor ne yapmalıyım?
Denedim ancak olmadı kardeşim bu sefer açınca siyah ekran geliyo kalıyor öyle başka önerisi olan var mı ?Önce whatsappı durdur öyle bi dene olmazsa durdur ve tekrar üstüne aynısını yükle bendede öyle oldu böyle çözdüm
Yok kardeșim nerde var?![]()
carbide.ui diye bi tema programı var.onunla yapılıyo.programa değil de temaya koyulan arka plan ile oluyor.istediğin temaya istediğin fotoğrafı koyabiliyosnbendede aynı sorun var ama whatsapp ı kaldıramıyorum. Kaldır dediğimde "işlem başlatılamıyor. Yükleyici zaten kullanılıyor" yazıyor. Arkada bişeyde açık değil. Telefonu kapatıp açtım yinede kaldıramıyorum.şöyle yap yüklü uygulamalar dan whatshapı kaldır telefonu kapat aç sonra 505 olan versiyonu yükle programı aç büyük ihtimal çalışacaktır program dan çıkış yap 547 olan versiyonu yükle
önce bunu yükle ve whatsappı tamamen kapatmaya yarıyorbendede aynı sorun var ama whatsapp ı kaldıramıyorum. Kaldır dediğimde "işlem başlatılamıyor. Yükleyici zaten kullanılıyor" yazıyor. Arkada bişeyde açık değil. Telefonu kapatıp açtım yinede kaldıramıyorum.
evet de modlu olanı bekliyorumşuan whatsappta güncelleme geldi 2.11.549 oldu sürüm no