evet biliyorum modlu olan da çıksın konuyu güncellerim2.11.547 güncellemesi yayınlandı, bilginize...

547 deki yenilikler ne? Onunla ilgilide bi şey yok
İsa abi ayarlarda gizlilik menüsü Türkçeleştirilmiş başka bişry göremedim.![]()
idare et dostum hiç olmazsa güncelleme çıkıyoremoji arka planı temaya göre değişim göstermektegetirdikleri yeniliklere bak allah aşkına çok işime yaradı bu emoji arka planının temaya göre değişmesi
![]()
bugün internet radyonunda desteği kesilmiş olarak gördüm 
internet radyosunu kullanmadım valla zaten e6da yok kendin modla yapıyosun sanırım ben artık ümidi kestim zaten telefondan fırsat çıksada yeni alsam diye bekliyorumidare et dostum hiç olmazsa güncelleme çıkıyorbugün internet radyonunda desteği kesilmiş olarak gördüm
![]()

alalım birer tane lumiainternet radyosunu kullanmadım valla zaten e6da yok kendin modla yapıyosun sanırım ben artık ümidi kestim zaten telefondan fırsat çıksada yeni alsam diye bekliyorum![]()

Ne Vereyim Abimealalım birer tane lumia![]()

Lumialarda gözüm var ama güvenemiyorum sanki 5s soktum aklıma onu almayı planlıyorum bakalım kaderimizde ne varsa onu alcazalalım birer tane lumia![]()

1020 gönder bakalımNe Vereyim Abime![]()
taksit senden
lumia daha cazip gelmeye başladıLumialarda gözüm var ama güvenemiyorum sanki 5s soktum aklıma onu almayı planlıyorum bakalım kaderimizde ne varsa onu alcaz![]()

1020 Mi1020 gönder bakalımtaksit senden
lumia daha cazip gelmeye başladı![]()
Oda Ney 
41 Megapiksellik Nokia Lumia 10201020 MiOda Ney
![]()
Taze Bitti Efendim41 Megapiksellik Nokia Lumia 1020
Saygılar 
Ne Vereyim Abime![]()

Hemen Paket Yapayım AbimeBende 1 tane Lumia 930 alabilirim![]()

Hemen Paket Yapayım Abime![]()