Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WhatsApp Messenger v2.08(14) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)
Çıkabilir bu aralar. Çıksa iyi olur kare simgeler geliyor hep çünkü.
Makale_Helvetia
Üye
umarım çıkar.alıştık devamlı güncelleme görmeye whatsapp dan
silivriserdar
Üye
Bizde bu programı kullanıyoruz arkadaşlarla ama telefonu kasıyor. Internette face falan yorum yaparken çok donma oluyor Sen yazıyorsun yazılar sonra çıkıyor bu arada tel nokia c6 01 belle son sürüm. Ben bu programdan olduğunu düşünüyorum.
Makale_Helvetia
Üye
birde bu aralar çok kopmaya başladı..interneti hiç kapatmamama rağmen hakkında kısmına bakıyorum arada bir 10 dakikadır bağlı diyor..5 dakikadır bağlı diyor..kendi kendine kopuyor yani..herkeste böyle mi?
birde bu aralar çok kopmaya başladı..interneti hiç kapatmamama rağmen hakkında kısmına bakıyorum arada bir 10 dakikadır bağlı diyor..5 dakikadır bağlı diyor..kendi kendine kopuyor yani..herkeste böyle mi?
bağlantı çok yoğun olursa whatsapp kopullu yapabiliyor mesela ben opera whatsapp hatta besleme widgetinden haberlere bakıyordum normal tarayıcı açılıyordu bir de nelerin internet kullandığına baktığımda xmppservice diye birşey var o sürekli bağlanıyordu hepsini mö kapasam bile 1–2 hata verdiği bile oldu birden fazla bağlantı açık onu sildim whatsapp eskisi gibi kopmuyor.
Makale_Helvetia
Üye
benimki de aynı hesap o zaman tamam anlaşıldı
~Crusher~
Üye
Teşekkürler indiriyorum..
Makale_Helvetia
Üye
hepimizin beklediği güncelleme geldi 2.8.19 olarak