WhatsApp ile Belge Paylaşma ve Belge Gönderimi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp ile Belge Paylaşma ve Belge Gönderimi
WhatsApp uygulaması ile birlikte belge paylaşma nasıl yapılır ve WhatsApp belge paylaşımı ile ilgili tüm detayları makalemiz üzerinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Bildiğiniz belirli aralıklarda uygulamalara yeni özellikler eklenmektedir.Bunlardan biriside sürekli yenilik görmeye alıştığımız WhatsApp uygulaması oldu ve son olarak WhatsApp uygulamasına Belge Paylaşma ile Belge Gönderme özelliği eklenerek iş hayatında bulunanlar için büyük bir özellik ekledi diyebiliriz.Artık WhatsApp uygulamasını kullanarak Android ve iOS (iPhone) cep telefonlarınıza belge gönderebilir yada paylaşabilirsiniz.

Son zamanlarda ise sadece belge gönderme ve paylaşma özelliğinin yanı sıra fotoğraf, video, sesli mesaj, sesli arama gibi özelliklerde geldi yada geliştirildi.WhatsApp son sürümü için ise OTA güncellemesi ile geldi ve güncellemeleri açık olanlar için özellik hemen eklendi.Tabi kullanıcılar yazışmalarına bakmaktan bu özelliği aktif olduğunu yada eklendiğinin farkına varmadı diyebiliriz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


WhatsApp’ dan Android telefonlarda belge göndermede her hangi bir kısıtlama bulunmuyor. Android cep telefonda yer alan pdf, doc ve xlx gibi Word ve Excel dosya türlerini paylaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt