Uygulama Whatsapp ı ücretsiz kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
Eyer paypalla alınırsa alırım ki ins de olur

coskun7736

Üye
ben symbian bellede kullaniyorum bir ay sonra ucretsizdenemem dolucak fiyqt sorun degil ama odeme bicimi nasil ?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Boş mezar bulsa içine girecek bir arkadaş belli ki. Bi de telefon s3 he. 1500 lira verip telefon alıyorsun yere düşse almayacağın parayı bu hizmete fazla görüyorsun. ilginç..

- - - Eklendi - - -

Ayrıca nedense benden henüz hiç para almadı. 2 senedir ücretsiz sürüm süreniz uzatıldı diyor ilginç.

Metin_Kavuncu

Üye
Bildiğim kadarıyla ödeme paypaldan olur.

MrExpert

MrExpert

Üye
Artık kullanmadığım için benim için sonrun yok :D

mars07

Üye
arkadaşlar bn whatsappı önce internet haksız wifisiz sadece mobil veriyi açarak kullanıodum ama şimdi kullanamıyorum yardım edin

t730sh

t730sh

Üye
Tamam yaw niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz adamın :)

ka_za

ka_za

Üye
arkadaşlar bn whatsappı önce internet haksız wifisiz sadece mobil veriyi açarak kullanıodum ama şimdi kullanamıyorum yardım edin

Bendede olmamaya baslamisti cok ugrasmadim paketim var suan zaten. Ama yapmayanlar varmis bende baska bir forumda gördüm bitti mi falan diyorlardı

rombemix32

rombemix32

Üye
h a n d l e r İndir

zer kalov

zer kalov

Üye
ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...

Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...

ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...

Neler oluyor gençler biraz sakin olun

007wolverine

007wolverine

Üye
bendende 1 yıldır para almadılar

onurfun

Üye
süre uzatma için (uzun lafın kısası beleş kullanım) internette araştırdım ingilizce kaynak sitelerden adamlar hesabı sil yeniden oluştur demiş whatsappın sitesinden hesap silme bölümüne baktım uyarılar arasında "WhatsApp hizmeti ödeme bilgileriniz silinir." diye eklemiş adamlar daha denemedim ama süre bitince denicem

Üst Alt