Ayrıca nedense benden henüz hiç para almadı. 2 senedir ücretsiz sürüm süreniz uzatıldı diyor ilginç.

prensip meselesi furkancığım uygulama oyunlara para vermiyorum2 dolar da ver bi zahmet. Aldığın hizmet karşılığında hiç bi şey o ücret

prensip meselesi furkancığım uygulama oyunlara para vermiyorum![]()
Bu forumda takılıp verende pek yok böyle konusulduguna inanamıyorumprensip meselesi furkancığım uygulama oyunlara para vermiyorum![]()

arkadaşlar bn whatsappı önce internet haksız wifisiz sadece mobil veriyi açarak kullanıodum ama şimdi kullanamıyorum yardım edin
Aynen, en iyisi.prensip meselesi furkancığım uygulama oyunlara para vermiyorum![]()

Caktirmadan guzel hortAynen, en iyisi.![]()

Caktirmadan guzel hort![]()
Caktirmadan guzel hort![]()

ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...
Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...
ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...