erhank98
Üye
hiç mi akraban yok arkadaşım senin.Çevrem genelde öğrenci olduğu için onların genelinde de yok maalesef
dayın amcan teyzen baban annen deden babaannen anneannen enişten halan yiğenin kuzenin vsvs.
kimsedemi yok
hiç mi akraban yok arkadaşım senin.Çevrem genelde öğrenci olduğu için onların genelinde de yok maalesef
hiç mi akraban yok arkadaşım senin.
dayın amcan teyzen baban annen deden babaannen anneannen enişten halan yiğenin kuzenin vsvs.
kimsedemi yok
Böyle insanlar deli ediyo beni...
Bide bunu yapanlar forumun eskileri.
Adam sanmıştık şuna bak.
Arkadaş bir şey sormuş sürü gibi biri ne yaparsa onu yapmışlar.
Her insan kredi kartı kullanıcak diye bişi yok.
Aile olarak kullanmıyoruz.Ayıpmı? Acizlikmi?
Dostum yapacak bişi yok kullanma gitsin.Alternatif bul kendine

herkesin etrafında vardır illa birisi yanlışmıyım? bunda hiçbir artniyet yok.
adamın aklına kredi kartı olan bir yakınının gelmesi için verdim akraba örneğini
forumun eskileri diyorsunda, eski olduğundan düşünceler söylenmiyecek herhalde, bırakın yeniler konuşsuna getiriyorsun durumu.
kaldı ki bir cümleyi hemen tartışma haline getirmeyin arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi saygı duyalım lütfen
yine fazla konuştum herhalde![]()
![]()
eğer söylediklerimde ufacık bir artniyet varsa ve ben kötülük için uğraşıyorsam affola özür dilerim.Anlamayanlar, anlamak istemeyenler, anlayıp da diretenler ve bilerek yapanlar için son bir kez özetliyorum bir dahakine hakaret içerikli mesaj atabilirim.
Arkadaş çevrem öğrenci olduğundan dolayı çoğunda yok.
Aile olarak (hatta sülale olarak) kimse KIMSE KIMSE KIMSE internete güvenmiyor. Anlama güçlüğü çekenler için büyük harfle yazdım can alıcı noktayı ki anlasınlar...
- - - Eklendi - - -
Düşüncelerini söyleyebilir arkadaşım biz söylemesinler demiyoruz. Bu düşünce değil yerme. Düşünce yeri geldiğinde söylenir öyle kafasına estiği an herkes her düşünceyi söyleyemez. Eskilerinden ibaresi orada "sen bile mi yapmışsın" anlamında. Sadece onun değil kimsenin böyle bir saygısızlık yapmaması gerekir. Umarım anlatabilmişimdir...
eğer söylediklerimde ufacık bir artniyet varsa ve ben kötülük için uğraşıyorsam affola özür dilerim.
akşam akşam iyi tokatladınız eyvallah teşekkürler.
Furkey: arkadaşlar whatsapp nasıl ücretsiz kullanılır 1 yıl dolmak üzre
Diğerleri:
Ailenden kredi kartı al, arkadaşlardan iste, telefoncuları gez.
Asıl cevap:Henüz whatsapp uygulamasının ücretsiz kullanılabilmesi için bir yama veya söz konusu değil. Uygulamanın 1yıllık ücreti düşük bir meblağ olup ancak kredi kartı ile internet üzerinden yapılacak alışveriş ile ödenebilir.

ben konustm annemle 1 yillik diyince oo hicbisimis dedi ama whatsappa guveniyormda ne bilm fazla para cekme olaylari fln siknti olmz dimi![]()

Hackerlar bile uğraşmıyor 2 dolar diyebu arada kayseriliyiz galiba
![]()
daha iyi açıklaması var : internet kontrolü yüzünden hackleyemiyorlar3,55319939 ye tekabül ediyor.
1 yıl için hiçbirşey değil aslında