Uygulama Whatsapp ı ücretsiz kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

erhank98

erhank98

Üye
Çevrem genelde öğrenci olduğu için onların genelinde de yok maalesef
hiç mi akraban yok arkadaşım senin.
dayın amcan teyzen baban annen deden babaannen anneannen enişten halan yiğenin kuzenin vsvs.
kimsedemi yok

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hiç mi akraban yok arkadaşım senin.
dayın amcan teyzen baban annen deden babaannen anneannen enişten halan yiğenin kuzenin vsvs.
kimsedemi yok

demek ki yok arkadaşım ya da istemek lstemiyor. inşallah sorununuz çözülür.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefonculara git durumu anlat arkadasim kredi karti olan biri vardir elbet yardimci olur

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Böyle insanlar deli ediyo beni...

Bide bunu yapanlar forumun eskileri.

Adam sanmıştık şuna bak.

Arkadaş bir şey sormuş sürü gibi biri ne yaparsa onu yapmışlar.

Her insan kredi kartı kullanıcak diye bişi yok.

Aile olarak kullanmıyoruz.Ayıpmı? Acizlikmi?

Dostum yapacak bişi yok kullanma gitsin.Alternatif bul kendine

mcnpl4

mcnpl4

Üye
laf atanlar odesin seninkini:D

erhank98

erhank98

Üye
Böyle insanlar deli ediyo beni...

Bide bunu yapanlar forumun eskileri.

Adam sanmıştık şuna bak.

Arkadaş bir şey sormuş sürü gibi biri ne yaparsa onu yapmışlar.

Her insan kredi kartı kullanıcak diye bişi yok.

Aile olarak kullanmıyoruz.Ayıpmı? Acizlikmi?

Dostum yapacak bişi yok kullanma gitsin.Alternatif bul kendine

herkesin etrafında vardır illa birisi yanlışmıyım? bunda hiçbir artniyet yok.
adamın aklına kredi kartı olan bir yakınının gelmesi için verdim akraba örneğini
forumun eskileri diyorsunda, eski olduğundan düşünceler söylenmiyecek herhalde, bırakın yeniler konuşsuna getiriyorsun durumu.
kaldı ki bir cümleyi hemen tartışma haline getirmeyin arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi saygı duyalım lütfen
yine fazla konuştum herhalde :bye2: :tşk:

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Anlamayanlar, anlamak istemeyenler, anlayıp da diretenler ve bilerek yapanlar için son bir kez özetliyorum bir dahakine hakaret içerikli mesaj atabilirim.

Arkadaş çevrem öğrenci olduğundan dolayı çoğunda yok.

Aile olarak (hatta sülale olarak) kimse KIMSE KIMSE KIMSE internete güvenmiyor. Anlama güçlüğü çekenler için büyük harfle yazdım can alıcı noktayı ki anlasınlar...

- - - Eklendi - - -

herkesin etrafında vardır illa birisi yanlışmıyım? bunda hiçbir artniyet yok.
adamın aklına kredi kartı olan bir yakınının gelmesi için verdim akraba örneğini
forumun eskileri diyorsunda, eski olduğundan düşünceler söylenmiyecek herhalde, bırakın yeniler konuşsuna getiriyorsun durumu.
kaldı ki bir cümleyi hemen tartışma haline getirmeyin arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi saygı duyalım lütfen
yine fazla konuştum herhalde :bye2: :tşk:

Düşüncelerini söyleyebilir arkadaşım biz söylemesinler demiyoruz. Bu düşünce değil yerme. Düşünce yeri geldiğinde söylenir öyle kafasına estiği an herkes her düşünceyi söyleyemez. Eskilerinden ibaresi orada "sen bile mi yapmışsın" anlamında. Sadece onun değil kimsenin böyle bir saygısızlık yapmaması gerekir. Umarım anlatabilmişimdir...

erhank98

erhank98

Üye
Anlamayanlar, anlamak istemeyenler, anlayıp da diretenler ve bilerek yapanlar için son bir kez özetliyorum bir dahakine hakaret içerikli mesaj atabilirim.

Arkadaş çevrem öğrenci olduğundan dolayı çoğunda yok.

Aile olarak (hatta sülale olarak) kimse KIMSE KIMSE KIMSE internete güvenmiyor. Anlama güçlüğü çekenler için büyük harfle yazdım can alıcı noktayı ki anlasınlar...

- - - Eklendi - - -

Düşüncelerini söyleyebilir arkadaşım biz söylemesinler demiyoruz. Bu düşünce değil yerme. Düşünce yeri geldiğinde söylenir öyle kafasına estiği an herkes her düşünceyi söyleyemez. Eskilerinden ibaresi orada "sen bile mi yapmışsın" anlamında. Sadece onun değil kimsenin böyle bir saygısızlık yapmaması gerekir. Umarım anlatabilmişimdir...
eğer söylediklerimde ufacık bir artniyet varsa ve ben kötülük için uğraşıyorsam affola özür dilerim.
akşam akşam iyi tokatladınız eyvallah teşekkürler.

furkey

Üye
    Konu Sahibi
eğer söylediklerimde ufacık bir artniyet varsa ve ben kötülük için uğraşıyorsam affola özür dilerim.
akşam akşam iyi tokatladınız eyvallah teşekkürler.

Konunun tamamını okuyarak bu agresifligimin nereden geldiğini görebilirsin hocam kusura bakma böyle algilamak ve algilanmak istemezdim

aleranol

aleranol

Üye
Furkey: arkadaşlar whatsapp nasıl ücretsiz kullanılır 1 yıl dolmak üzre

Diğerleri:
Ailenden kredi kartı al, arkadaşlardan iste, telefoncuları gez.

Asıl cevap:Henüz whatsapp uygulamasının ücretsiz kullanılabilmesi için bir yama veya ***** söz konusu değil. Uygulamanın 1yıllık ücreti düşük bir meblağ olup ancak kredi kartı ile internet üzerinden yapılacak alışveriş ile ödenebilir.

• Beğen
Tepkiler: furkey

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Furkey: arkadaşlar whatsapp nasıl ücretsiz kullanılır 1 yıl dolmak üzre

Diğerleri:
Ailenden kredi kartı al, arkadaşlardan iste, telefoncuları gez.

Asıl cevap:Henüz whatsapp uygulamasının ücretsiz kullanılabilmesi için bir yama veya söz konusu değil. Uygulamanın 1yıllık ücreti düşük bir meblağ olup ancak kredi kartı ile internet üzerinden yapılacak alışveriş ile ödenebilir.

Diğerleri kısmını bayağı bir eksik yazmışsın hocam :)

Teşekkür ederim bu arada insanlara doğru olanı gösterdiğin için :)

furkan5800

furkan5800

Üye
1 sene sonra da benim basima gelecek bu arada paypalin olmamasi sorun olmus keske olsaydi kredi karti icinse yapacak bir seyin yok :(

murat.122a

murat.122a

Üye
tesekürler

MücahitTokgöz

ben konustm annemle 1 yillik diyince oo hicbisimis dedi ama whatsappa guveniyormda ne bilm fazla para cekme olaylari fln siknti olmz dimi :)

major38

major38

Üye
Hackerlar bile uğraşmıyor 2 dolar diye :oke: bu arada kayseriliyiz galiba :)

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Hackerlar bile uğraşmıyor 2 dolar diye :oke: bu arada kayseriliyiz galiba :)

0,49 dolar için uğraşırken 2 dolar için mi ugrasmazlar :) daha iyi açıklaması var : internet kontrolü yüzünden hackleyemiyorlar

FA5T

Üye
Bendede ücretsiz sürüm süresi uzatıldı yazıyor her süre dolduğunda.Para almak istemiyor galiba program.

Üst Alt