Uygulama Whatsapp ı ücretsiz kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

furkey

Üye
    Konu Sahibi

Valla öyleyse niye symbiandaki numaralarım gelmedi ayrıca bende demiyorum ki sistemi şöyle kırabilirsiniz diye ben böyle yaptım ve oluyor

Şimdiye kadar zaten giremez o ücretli uygulaması daha tam manasıyla baslamadi bile

ByWorth

ByWorth

Üye
ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...

Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...

ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...

Galaxy S3 Telefon almışsın tahmini 1300 liraya ve kredi kartınızın olmadığını mı söylüyosun? Bu büyük bir tezat değil mi?

ka_za

ka_za

Üye
Galaxy S3 Telefon almışsın tahmini 1300 liraya ve kredi kartınızın olmadığını mı söylüyosun? Bu büyük bir tezat değil mi?

Bende bin küsür liraya nexus aldim ailecekde kullanmayı biraktik. Tezati anlayamadm

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Valla öyleyse niye symbiandaki numaralarım gelmedi ayrıca bende demiyorum ki sistemi şöyle kırabilirsiniz diye ben böyle yaptım ve oluyor

Ben de C6-01 de aynı hatla whatsapp kullanmıştım. Ancak sizin de tahmin edebileceğiniz gibi android, symbian, ios ve wp8 sistemlerinin data gönderim şekli farklı olabilir veya whatsapp bu yedek sistemini sadece belli sistemler için oluşturmuş da olabilir ya da bu yedeği cihaz üzerinde de tutuyor olabilir.
Yaptım oldu dediğiniz sistem zaten şuana kadar ücret sistemini ertelemedi mi? Bugün tekrar yapıp 2014 e kadar kullanım hakkı alabiliyor musunuz?

erhank98

erhank98

Üye

Ben de C6-01 de aynı hatla whatsapp kullanmıştım. Ancak sizin de tahmin edebileceğiniz gibi android, symbian, ios ve wp8 sistemlerinin data gönderim şekli farklı olabilir veya whatsapp bu yedek sistemini sadece belli sistemler için oluşturmuş da olabilir ya da bu yedeği cihaz üzerinde de tutuyor olabilir.
Yaptım oldu dediğiniz sistem zaten şuana kadar ücret sistemini ertelemedi mi? Bugün tekrar yapıp 2014 e kadar kullanım hakkı alabiliyor musunuz?
Hocam hedef 2023 :naughty::ehe:kop::aha:

furkey

Üye
    Konu Sahibi

Hocam yalvariyorum sinamayin artık şu sabrimi... Kredi kartı kullanmıyorum ve yalan söyleyecek değilim. Yoksa meraklı değilim 2 lira için 7-8 sayfa boyunca milletin ağzını çekmeye... Anlamissindir umarım...

Bu milleti anlamıyorum herkesi kendi imkanlarıyla sanıyorlar...

Symbianize

Symbianize

Üye

Her uygulamanın 4 $ oldugunu düşün ortalama 2 yılda 150 uygulama alasan telefon parası çıkıyor bidahadüşün bence

aleranol

aleranol

Üye
Hocam yalvariyorum sinamayin artık şu sabrimi... Kredi kartı kullanmıyorum ve yalan söyleyecek değilim. Yoksa meraklı değilim 2 lira için 7-8 sayfa boyunca milletin ağzını çekmeye... Anlamissindir umarım...

Bu milleti anlamıyorum herkesi kendi imkanlarıyla sanıyorlar...

Dostum 4 gün winat9 denilen uygulamayı kullan ve paypal hesabı açıp parayi oraya yatir. Sana bedava ve zahmetsiz 1 yıl daha kullanılacak whatsapp hesabı

- - - Eklendi - - -

Şu an ben bunu yaptım ve 1.1usd param var ek olarak 1 tl

furkey

Üye
    Konu Sahibi

Dostum 4 gün winat9 denilen uygulamayı kullan ve paypal hesabı açıp parayi oraya yatir. Sana bedava ve zahmetsiz 1 yıl daha kullanılacak whatsapp hesabı

- - - Eklendi - - -

Şu an ben bunu yaptım ve 1.1usd param var ek olarak 1 tl

PayPal üzerinden ödeme yapılmıyor ama o nolacak?

aleranol

aleranol

Üye
PayPal üzerinden ödeme yapılmıyor ama o nolacak?

Çok zor değil kredi kartı yazmak. Ben denedim olmadı paypal. Artık babamın paypaldan 1 dolar alırım. Paypal dünya çapında kullanılırken güvenmekte sorun yaşamak çok tuhaf.

furkey

Üye
    Konu Sahibi

Çok zor değil kredi kartı yazmak. Ben denedim olmadı paypal. Artık babamın paypaldan 1 dolar alırım. Paypal dünya çapında kullanılırken güvenmekte sorun yaşamak çok tuhaf.

Diyorum ki sana kredi kartını internete güvenip veren yok... Nasıl yapmamı tavsiye edersin?

aleranol

aleranol

Üye
Diyorum ki sana kredi kartını internete güvenip veren yok... Nasıl yapmamı tavsiye edersin?

O zaman kullanma ne diyeyim. Sanal kredi kartı oluştur. Basit şeyler bunlar

- - - Eklendi - - -

furkey

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

O nasıl oluşturuluyor? Ise yararsa öyle yapıcam artık

Zaten son çare olarak burada sordum yoksa çok meraklı değilim yani

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefonculari dolas soyle kredi kartim yok kullanamiyorum diye elbet kart kullanan biri cikar para karsiligi yardimci olur merak etme

aleranol

aleranol

Üye
Herhangibi bir bankanın kredi kartı varsa sitesine gir ve sanal kredi kartını gerçek kredi kartinla oluştur. Sen istemediğin sürece kimse sanal karttan para çekemez. Çünkü limitini sen belirliyorsun. Alacağın şey kadar limit koyup al alinca da limiti 0 yap bitsin.

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Herhangibi bir bankanın kredi kartı varsa sitesine gir ve sanal kredi kartını gerçek kredi kartinla oluştur. Sen istemediğin sürece kimse sanal karttan para çekemez. Çünkü limitini sen belirliyorsun. Alacağın şey kadar limit koyup al alinca da limiti 0 yap bitsin.

Ama sorun şu ki kredi kartim YOK... Maalesef...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
herhangi bir kredi kartı da olur , alabilirseniz güvendiğiniz birisinden gider 3-5 lira verirsiniz. Tabi kabul ederse.

Üst Alt