Uygulama Whatsapp ı ücretsiz kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Bir dakika ya burda adam yüklendinizde dürüst olun hepinizin kullandığı programlar lisanslımı ? Eğer bütün kullanıdığınız programlara lisans parası verseydiniz bir telefon parası çıkardı haksızmıyım madem bu kadar zenginsiniz pinti değilsiniz hak yemeyi sevmiyosunuz ozaman bütün programlara para verin whatsappın ayrıcalığı ne ? Bence çok sacmalamışsınız adam gta vice city apk sorunu bilmem ne apk sorunu diyor seve seve çözmeye çalışıyorsunuz burda arkadaş birşey sormuş herkes rencide ediyor yaptıgınız ayıp bence ve eminimki birçogunuzun kullandığı programlar w.arez yani kaçak çünkü her programa lisans parası ödeseydik bu iflas etmemizi sağlardı kimse gelip buraya masum rolü yapmasın whatsapp parasını hakediyorda o indirdiğiniz programlar etmiyormu
Whatsappta şöyle bir ayrıcalık var.

adamlar en az 5-10 tl lik servis yapıyorlar(aylık) ama bunu 2 $'a yıllık yapıyorlar.

ve Whatsapp şuanda SMS'den kat kat daha fazla kullanılıyor.
Hat firmaları az zarar etmedi Whatsapp yüzünden :D
Parasını hak eden herşeyi satın aldım zaten.PowerAMP,Whatsapp ..

furkey

Üye
    Konu Sahibi
rencide çok bir miktar para değil demenin neresinde açıklar mısın?

rencide kısmı çok bir miktar para değil demekte değil söyleyiş tarzında. Bazı insanların beyni iyi niyet sınırında çalışmadıklarından dolayı fikirlerini söylerken gereksiz derecede kendilerini düşürerek söylüyorlar. Olay burada...

Symbianize

Symbianize

Üye
Parasını haketmeyen yoktur o adamlar her program için uğraşıyor sen sırf bişey parasını haketmiyo diye pahalı diye çalmaya hakkın yok

- - - Eklendi - - -

Parasını haketmeyen yoktur o adamlar her program için uğraşıyor sen sırf bişey parasını haketmiyo diye pahalı diye çalmaya hakkın yok

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Cevapla tuşuna 1 kere bassan yeter :zzz:

şimdi sen bunları diyorsunda sende önüne ne gelirse cydia ile indirmiyormusun?

erhank98

erhank98

Üye
ya aslında varya whats appın yapımcıları bizim mahallede olsa degil 2 dolar 10 dolar veriyim sussun şerefsizler :D
ama kredi kartı araya girince olay bozuluyor :D

- - - Eklendi - - -

benımde 4 şubat 2013 te bitiyor süresi büyük ihtimal anamın kartından alırım :D

Uruloki

Uruloki

Üye
Ya birinizde dememiş ki sil kardeşim bir daha yükle denenmiştir çalışıyor ki bunu symbianda denedim androidde deneyenler var

Symbianize

Symbianize

Üye
Cevapla tuşu arada oluyorr öyle evet bende herşeyi bedavadan idriyor(dum) artık hiçbirşey indirmiyorum Apple ın çekleri geldi türkiyeye herşeyin parasını verip paşa paşa alıyorum zaten burda konu masumluk değil evet bende kaçak indiriyorum bazı şeyleri ama gelip burda melek gibi davranıp insanlara öğüt verip rencide etmiyorum dimi canım kardeşim

furkey

Üye
    Konu Sahibi
o dediğin 5-10 tl lik servisi ücretsiz yapan programlar da var ama burada konu o değil. İsterse 20 dolar olsun. Burada konu ödeyemeyince isterse 1 cent olsun yine ödeyemiyoruz işte...

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşlar her işe yarayan yazılım hemen hemen lisans ister.Markette o kadar uygulama var parasını fazlasıyla hak eden ama kredi kartsız iş yapmıyor.Haliyle öğrenci güvenemez çünki bişi olsa 2 kuruşluk iş için beni ateşe attın falan diye başlar saymaya kredi kartının sahibi.Durum böyle olunca böyle konuların açılması normal ben ayıplamıyorum ama rencide bari etmeyin.Varsa bilginiz yazın yoksada açıklayın böyle bişi olmaz, yapamazlar numarayı kontrol ediyorlar falan diyipte açıklama yapabilirsiniz.Hiçte olmadı kendi kartınızdan geçip arkadaşın size kontürle iadesini yaptırabilirsiniz...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sitesine mesaj atin bu konuda. fazla bi ucret degil zaten kontor ile de hallolabilir

Uruloki

Uruloki

Üye

Symbianda da denedim bende olmadı. Not2ye geçtim belki 20 kere rom yüzünden tekrar yükledim yine aynı. Süre işliyor ne yapalım reis?

Valla süre dolmadan siliyorum sonra tekrar yüklüyordum symbian da ki android kullanan arkadaşlarda böyle yapıyor kabul ediyor eğer kontörden keserse bende ücret vermeyi düşünüyorum çünkü kredi kartım yok

serinaga

serinaga

Üye
Ya birinizde dememiş ki sil kardeşim bir daha yükle denenmiştir çalışıyor ki bunu symbianda denedim androidde deneyenler var

Symbian'da denedim, sildim tekrar yükledim, OLMUYOR ! Hatta şimdi WP8'e geçtim oradada kurdum süre değişmiyor ! Ancak telefon numaranı değiştirirsen sil baştan başlar ...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar her işe yarayan yazılım hemen hemen lisans ister.Markette o kadar uygulama var parasını fazlasıyla hak eden ama kredi kartsız iş yapmıyor.Haliyle öğrenci güvenemez çünki bişi olsa 2 kuruşluk iş için beni ateşe attın falan diye başlar saymaya kredi kartının sahibi.Durum böyle olunca böyle konuların açılması normal ben ayıplamıyorum ama rencide bari etmeyin.Varsa bilginiz yazın yoksada açıklayın böyle bişi olmaz, yapamazlar numarayı kontrol ediyorlar falan diyipte açıklama yapabilirsiniz.Hiçte olmadı kendi kartınızdan geçip arkadaşın size kontürle iadesini yaptırabilirsiniz...

Sanal KART kullanın, kullandırtın hiç bir sorun yaşamazsınız ...

- - - Eklendi - - -

Sanırım Konu Oldukça Sapmış, Konunun Özüne Gelelim ve Konu Sahibi Arkadaşa Cevap Verelim ;
KARDEŞ gördüğün gibi birçok yorum ve fikir belirtilmiş. Lakin soruna cevap alamamışsın. Buradan çıkartılacak tek bir sonuç var. Buda ŞİMDİLİK Beleş Kullanmanın Bir Yolunu Bilen Yok, Zira ileride belki bir çözüm bulunabilir, İYİ FORUMLAR ...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
mcnpl4

mcnpl4

Üye
cozum olmaz bemce. cunku numarana gore onlarin sisteminde ne zamandir kullandigin goruluyor uygulamayi c.racklemek bisey degistirmez

Uruloki

Uruloki

Üye
cozum olmaz bemce. cunku numarana gore onlarin sisteminde ne zamandir kullandigin goruluyor uygulamayi c.racklemek bisey degistirmez

İos da patch ile bunu yapabiliyorsunuz ki ben N8 i 2.5 sene önce aldım eee bir kaç ay sonra whatsapp yükledim şimdi one X kullanıyorum süre 'nin dolmasına kaç ay var o zaman bu adamlar bana mı kıyak geçiyor

terbiyesizim

Üye
Numaranı sistemden silip yani accountunu sil tekrar dene belki olur

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

İos da patch ile bunu yapabiliyorsunuz ki ben N8 i 2.5 sene önce aldım eee bir kaç ay sonra whatsapp yükledim şimdi one X kullanıyorum süre 'nin dolmasına kaç ay var o zaman bu adamlar bana mı kıyak geçiyor

İyi de Whatsapp ücretlendirme sistemine yeni geçmiyor mu daha? Önceki ücretlendirmeler 2013 e ertelendi. Ayrıca belki son 2 aydır 30 a yakın rom denedim. Her seferinde whatsapp ı tekrar yüklemekten bıktım ama o beni ve mesaj geçmişimi, arkadaşlarımı, profil fotoğrafımı ve numaramı hatırlamaktan bıkmadı :ehe
Yani telefon numaram aynı olduğundan her aktivasyonda kendi sistemindeki datalar ile benim kullanım süremi belirliyor. Kalan kullanım süresi bilgisini cihazdan değiştirip 2099 bile yapsanız internet bağlantısı kullanmaya mecbur olduğunuz bu uygulamada sistemle kontrol edip hizmet engellenecektir. Tabi sistem mecburi ücret talep etmeye başladığında ücretsiz sürüm denemeleri hızlanacaktır.

Uruloki

Uruloki

Üye

İyi de Whatsapp ücretlendirme sistemine yeni geçmiyor mu daha? Önceki ücretlendirmeler 2013 e ertelendi. Ayrıca belki son 2 aydır 30 a yakın rom denedim. Her seferinde whatsapp ı tekrar yüklemekten bıktım ama o beni ve mesaj geçmişimi, arkadaşlarımı, profil fotoğrafımı ve numaramı hatırlamaktan bıkmadı :ehe
Yani telefon numaram aynı olduğundan her aktivasyonda kendi sistemindeki datalar ile benim kullanım süremi belirliyor. Kalan kullanım süresi bilgisini cihazdan değiştirip 2099 bile yapsanız internet bağlantısı kullanmaya mecbur olduğunuz bu uygulamada sistemle kontrol edip hizmet engellenecektir. Tabi sistem mecburi ücret talep etmeye başladığında ücretsiz sürüm denemeleri hızlanacaktır.

Valla öyleyse niye symbiandaki numaralarım gelmedi ayrıca bende demiyorum ki sistemi şöyle kırabilirsiniz diye ben böyle yaptım ve oluyor

Üst Alt