Kredi kartı olupta internete güvenmiyor ne demek kredi kartınla büyük miktarda para çekildiği zaman telefonla sana haber veriyorlar anında böyle böyle bir işlem yapıldı haberiniz var mı diye ne zamanda yaşıyorsunuz şimdiye kadar kredi kartıyla dünya şey aldım internetten hiç bir sıkıntı olmadı kaldıki millete windows bilgisayarla geldiyse para vermezsin diyosun sivri zeka arkadaşım monster markası dışında hangi bilgisayarın windowssuz geldiğini gördün birde bilgisayarda kullandığın programlarıda beleş kullanıyorsun diyorsun evet kullanıyorum çünkü program 4000dolar civarı bende öğrenciyim ama senin gibi gelipte 1-2dolarlık uygulamanın korsanı var mı diyede millete sorup sonrada millet tersledi diye aşağılamaya hakkın yok
Hakaret boyutuna ulaştırmamaya çalışıcam ama ulaşırsa da kusura bakma...
Öncelikle güvenmeyen ben değil ailem. İlk öğretime geri dönüp okuma yazmayı bu sefer adam akıllı öğrenmeni tavsiye ederim.
FreeDos bilgisayarları, toplama bilgisayarları ve vistayla filan gelen bilgisayarları unutmanı zeka yaşına ve çok bilmişliğine bağlıyorum.
En basitinden WinRar 10 dolar civarında. 10 dolar da çok fazla bir miktar değil sanırım. Mesela onu satın alabilirdin...
Bu kadar atıp tutuyorsun da inşallah telefonundaki tüm uygulamalar lisanslıdır. Malum telefon uygulamalarının hemen hemen hepsi 1-2 dolarlık.
Sana veya millete düşen benim sorum hakkımda yorum yapmak değil biliyorlarsa cevap vermek bilmiyorlarsa ya da bilip de cevap vermek istemiyorlarsa cevap vermemek. Forumun %70 konusu ve mesajlarını bu lisanssız uygulamalar oluşturuyorken sadece bir uygulamanın ücretsiz olanını isteyene yüklenmek mantıklı bir insanın yapabileceği birşey değil. Ben şahsen buradaki topluluğun bu kadar açık arayan insanlardan oluştuğunu tahmin etmezdim.
- - - Eklendi - - -
Ucuz şeylerin illegal yolları ile uğraşmam. Bi Windows a da 100 küsür veremem. 0.99 $ hiç. İnternet üzerinden çok alışveriş yaparım. Güvenlik gibi bir sorun yok. Adama kart No verirsen sorun. Google. Soymaz kimseyi.
- - - Eklendi - - -
Aynen. Telefonu netten aldım. Arayıp sordular pederi hemen. Sıkıntı olmuyor.
paypal kabul etse tamam alıcam. Telefon bakiyesinden kabul etse yine tamam alıcam. Ama kredi kartı yok işte bilader biz çok mu meraklıyız bu işe? O bi Windows dediğin kaç milyon dolar yatırımlarla yapılıyor sen 100 küsür vermem diyorsun. Ben de biliyorum google ın kimseyi soymayacağını ama millete anlatamıyorsun ki...
- - - Eklendi - - -
Whats app a 1 dolarcık verin diyo arkadaşlar ne olucak hakkını yemeyelim dimi ? Ama 2 3 dolarlık oyunların apk dosyalarını ararken demiyosunuz bunu canlarım ? Aah yazık size kıyamam
Hakkın en kral yendiği türkiyede kendi haklarını savunacaklarına elin amerikasının chat programını savunuyolar bana . Ah kıyamam ben size . Oyun ve uygulamaların apk sini fellik fellik arayan canlarım benim
Bravo hocam. Benim düşüncelerimi savunduğun için değil mantıklı ve objektif bir insan olduğun için bravo hocam