Uygulama Whatsapp ı ücretsiz kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp ı ücretsiz kullanma
Whatsapp bildiğiniz gibi sadece 1 yıllığına ücretsiz. Ondan sonrası yıllık 2 dolar ücrete giriyor. Bunu ücretsiz kullanmanın bir yolu var mı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2 dolar da ver bi zahmet. Aldığın hizmet karşılığında hiç bi şey o ücret

• Beğen
Tepkiler: hakanx150, seytan_avcisi ve ~N.A.W.Y~
erhank98

erhank98

Üye
3,55319939 ye tekabül ediyor.
1 yıl için hiçbirşey değil aslında

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn
PriZm

PriZm

Üye
2 dolar da ver bi zahmet. Aldığın hizmet karşılığında hiç bi şey o ücret
aynen.Bu kadarda pinti olunmazki.adamlar yaptıkları servise karşılık olarak astronomik derecede az bir ücret istiyorlar.Ve sonuna kadarda hak ediyorlar.

emrelives2

Üye
cimri misin pinti misin. ama kesin bişey var fakir değilsin.

furkan5800

furkan5800

Üye
Verdikleri hizmet karsiliginda nedir ki o sana bag vermis bahce vermis sen bir salkim uzum verme

ByWorth

ByWorth

Üye
Valla yoldaki dilenciye daha fazlasını veriyoruz, 2 dolar gözünüzde büyüyo, hayret doğrusu =)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
odeme nasil yapiliyor? kredi kartiysa ayni seyi ben de dusunurum acikcasi ama hattan aliyosa sorun yok

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
odeme nasil yapiliyor? kredi kartiysa ayni seyi ben de dusunurum acikcasi ama hattan aliyosa sorun yok
Kredi kartı ile alıyorsun. Google Wallet ile. Hiç düşünmeden aldım. Çok da memnunum. 10 $ deseler yine alırım hak ediyorlar sonuna kadar.

serinaga

serinaga

Üye
Symbian'dayken yıllık 0,99 USD istemişti birkaç ay önce, alayım dedim ve bir Link gönderdi e-mail adresime. O da ne adamlar 2013 Mart ayına kadar uzattılar süreyi :alkis, şimdi WP8'e geçtim aynı özellikler aynen orada da devam ediyor. Ama şu kesin süre bittiğinde 5-10 USD dese yine alırım, gerçekten çok kullanışlı bir uygulama ... Herkesin dediği gibi uygulamanın daha iyi geliştirilmesi için destek olmalıyız, herşey beleş olmaz ...

esokmen

esokmen

Üye
Program gercekten.iyi. Paraso neyse verelim

erhank98

erhank98

Üye
herkesin kredi kardı yok ama

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet sorun da bu

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ne adamlarsınız ya . Hepiniz bi anda koyun sürüsü gibi '' 2 dolar nedir ver nolcak , hakediyolar , kıl , tüy '' . Kardeşim adam size soru sormuş whats app nasıl ücretsiz kullanılabilir diye . Soru bu anladınızmı ? anlayabiliyomusunuz ? Herkes akıl vermede birebir yahu . Sanki whats app ın avukatları . Biri öyle yazdı diye peşisıra gelmiş yorumlar . Benim kredi kartım yok napıcaz mesela ? Olsa bile net üzerinden böyle bi alışverişi sakıncalı buluyorum belki üçkağıtçılardan dolayı ?

Arkadaş size birisi bi soru sorduysa biliyosanız cevaplayın bilmiyosanızda akıl vermeyin . Hani şair demiş ya . Düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur , toplasam o öğütleri burdan köye yol olur . Sizinkide o misal .

AKIL VERME , BİLİYOSAN BİLGİ VER . BİLMİYOSAN SUS !

• Beğen
Tepkiler: fahrikocaayan, tayfunerdogmus1, mürteza16 ve 8 diğerleri
PriZm

PriZm

Üye
Gülüyorum sadece :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
aleranol

aleranol

Üye
Bu çağda whatsapp a güvensiz net alışverişi ha ? :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve erhank98
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Soru ile cevaplar ne kadar alakasız ya :)) evet ücretsiz kullanılabilir veya ücretsiz kullanılmaz para ödemek zorundasın gibi insanı rencide etmeyen cevaplar verilse daha iyi olabilirdi.

Konuya gelirsek; ücretli olduktan sonra elbet 1 tane korsan craklemeyi başarır orasını bilemeyiz bekleyip ozaman görürüz tahminimce olur gibi ama olmazsada veririz napalım :)

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1

furkey

Üye
    Konu Sahibi
buradan bana pinti, cimri vs diyenlere diyorum: Çok biliyorsunuz. Öğrenciyim ve kredi kartım yok keyfimden sormuyorum. Bilip bilmeden insanlara çamur atmaya meraklı, insanların açıklarını arayan çakal sürüsünden bi farkınız yok. Burada elin bebesi geliyor mebin dağıttığı tabletlere nasıl oyun yüklenir diye soruyor zevkle yanıt veriyorsunuz, o tabletlerin hunhar kullanılmasına göz yumuyorsunuz, burada zorunluluktan sorulan bir soruya böyle cevap veriyorsunuz. YAZIK...

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1, mürteza16, tosunkaya ve 4 diğerleri
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Zorunluluk o programı yapanların hakkını yeme gibi bir hak vermiyor ki sana. Yoksa kredi kartın kullanmayacaksın bu kadar basit. Para verip aldığım tek uygulama whatsapp. Babamın kartından geçtim bende. Elbet bi tanıdığının kartı vardır.

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Zorunluluk o programı yapanların hakkını yeme gibi bir hak vermiyor ki sana. Yoksa kredi kartın kullanmayacaksın bu kadar basit. Para verip aldığım tek uygulama whatsapp. Babamın kartından geçtim bende. Elbet bi tanıdığının kartı vardır.

ha diyorsun ki sen hiç ücretli bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanmadın? En basitinden kullandığın bilgisayardaki windowsuna ancak bilgisayarla beraber geldiyse ücret ödemişsindir. Yoksa sanmıyorum. Telefondaki ve bilgisayarındaki uygulamalara filan bi baksan eminim bir sürü ücretli olup senin ücretsiz kullandığın uygulamalar vardır...

Ve evet çevremde kredi kartı olanlar var tabii ama hiçbiri internete güvenmiyor maalesef...

ve utanmadan demişsin para verip aldığım tek uygulama whatsapp diye. Peki şimdi soruyorum sana. Adamlar bunu sana mecbur kılmasaydı ve bir ücretsiz kullanma yöntemi bulsaydın yine para verir miydin? Tabii ki hayır... Sonra gelip burada bana ahlak dersi ver...

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1, tosunkaya, krt23 ve 2 diğerleri

Üst Alt