Uygulama Whatsapp Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp Hakkında Soru
Arkadaşlar bir arkadaşım az önce bir soru sordu. Aynen kopyalıyorum sebebini çözemedik. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kod:
[TABLE]
[TR]
[TD="class: body-recv"][/TD]
[TD="class: time"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]ispanyada[/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]bi sevgilim var[/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]whatsapp'ta konuscaz ama [/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]telefonlaşamıyoz[/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]uluslararası kodu girmeme ragmen arayamıyorum kendisini.[/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]kendi de beni arayamıyor yani baglantı hatası gibi bişey oluyor [/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body-recv, colspan: 2"][B][COLOR=#000000]çalmadan kapanıyor telefon.
[COLOR=#000000]bunu nasıl aşabiliriz benim onunla konuşmam lazım[/COLOR]
hattım uluslararası aramaya açık
kızda telefon rehberimde ekli ama whatsappda da viberde de görünmüyor.
[/COLOR][/B]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşın yazdığı aynen bu. sizce bu sorunun sebebi nedir ve varsa çözümü nedir?

Türe

Türe

Üye
whatsapp üzerinden sesli arama yok sadce mesaj

TheMadness

TheMadness

Üye
viberde olur ama uluslararası konuşmayı bilmiyorum (denemedim)

Türe

Türe

Üye
Skype , viber ile görüşebilirsiniz

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu okumadınız galiba. orada yazdım zaten viberde görünmüyor listede adı, ve whatsappdada kişi görünmüyor yani whatsappdan msj atamıyorum diyor. whatsappda arama olmadığını biliyorum. viberde ve whatsappda cıkmıyor kıızın ismi sorun bu ve normal olarakta aranmıyor direk iptal diyo

Türe

Türe

Üye
:ah çok açık konuştunuz hiçbir şey anlayamadım :hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Belki ayni isim ve numaradan iki tane varsa cikmayabilir.birde belki bolge sinirlamasi olabilir yani turkiye ve o kisinin oldugu bolge ayri kulvarlarda kosuyor olabilir :)

cukuleaks

Üye
Garip bi sorun :)

aykutozkann

aykutozkann

Üye
bu programlar veritabanları üzerine kayıtlı numaralar ile çalışmakta ve her ülkedeki faal operatörler aracılı ile bir merkeze gelen sms ile bu numaraları kayıt etmektedirler. o nedenle ülkeler arası veritabanlarının farklı olması gibi bir durum var. Uluslar arası görüşmede en iyisi ve kesintisiz olanı skypedir. skype programını iki telefona da kurarak konuşma sağlayabilirsiniz.

cukuleaks

Üye
bu programlar veritabanları üzerine kayıtlı numaralar ile çalışmakta ve her ülkedeki faal operatörler aracılı ile bir merkeze gelen sms ile bu numaraları kayıt etmektedirler. o nedenle ülkeler arası veritabanlarının farklı olması gibi bir durum var. Uluslar arası görüşmede en iyisi ve kesintisiz olanı skypedir. skype programını iki telefona da kurarak konuşma sağlayabilirsiniz.

Hem mesajlasma hem sesli gorusme hem goruntulu var :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
viberi tawsiye ederim sesli gorusmede ariyorsan

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Ben diyom viberde görünmüyo millet diyo viberle ara. şaka gibi :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
makifv

makifv

Üye
:):ehe

Dostnametr

Üye
En memnun kaldığım tango oldu sorunda yaşamadım hiç
Görüntülü görüşme desteği de mevcut.

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Skype kur telefona ön kamera varsa görüntülü görüşürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt