Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeWhatsapp Güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
BurakTura
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp Güncelleme
Bu sabah bu ekran geldi karşıma
Güncelle'ye basıyorum ama hicbir güncelleme vs. Söz konusu değil yani bu ekran geliyor Normal whatsapp google play sayfasi
van_helsing7677
Üye
aynı şey bana da oldu anlamadım
BurakTura
Üye
Konu Sahibi
Ablamin note3'e geldi guncelleme gunceledim gizlilik alani gelmis hesap bolumune son gorulmeyi , durumunu ve fotografini gizleyebiliyorsun
kaanslmz
Üye
o mesaji ben de sabah gordum uykulu halimle iptale bastim bi anda sonra daha da bulamadm play sayfasina yonlendiriyosa uzulmeme gerek kalmamis
KinG Tornado
Üye
Google Play'in Birtakım Hatası Küçük Çaplı Güncellemeleri Yapmıyor Ama Yapılmış Gibi Gösteriyor Ben Bu Durumlarda Ya Uygulamayı Siler Yeniden Yüklüyorum Yada Blackmarttan Proğramın İsmini Yazar Öyle Güncellerim Androidi Çözmek Mesele
Anil-D
Üye
Ayni sey bendede var ben sildim
hasan3472ty
Üye
Banada geldi ama sürekli tekrar ediyor . Netten arama özelliği için sandım ama play sorunu imiş .
Senyor Keş
Üye
watsap sapıttı bu aralar kimi zaman çevrimiçi olduğu halde mesaj gitmiyor kimi zaman karşı taraf hiçbişey yazmıyorken yazıyor diye gözüküyor. mark ikisini birden idare edemiyor genç delikanlı adam böyle sorunlarla karşılaşmamamız lazım
personable
Üye
Aynı uyarı banada geldi az önce onayladım google playdeki mevcut sürümle telefondaki sürüm farklı günceellemeyi yaptını düşünüyorum. .
IchigoKurosaki
Üye
Guncellemenin getirdigi bu
gss_adnan
Üye
Silip baştan yükledim ama değişen bişey yok malum bizde de aynı yada yükleyen bi kişiden backup alip yuklicez :-D
Mad EagLe
Üye
banada geldi dışardaydım paketim gitmesin evde wifi ile yaparım diye düşündüm
KayraBey
Üye
Android sürümü 4 ve üzeri olanlar ile 2.x olanlar da farklılık olabilir mi acaba? Uyarı bana da çıktı ama zaten yeni kurmuştum marketten. Güncelleme yoktu doğal olarak.