Tavsiye Whatsapp Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp Güncelleme
Bu sabah bu ekran geldi karşıma
Güncelle'ye basıyorum ama hicbir güncelleme vs. Söz konusu değil yani bu ekran geliyor Normal whatsapp google play sayfasi

• Beğen
Tepkiler: .caner.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aynı şey bana da oldu anlamadım :)

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Ablamin note3'e geldi guncelleme gunceledim gizlilik alani gelmis hesap bolumune son gorulmeyi , durumunu ve fotografini gizleyebiliyorsun

kaanslmz

kaanslmz

Üye
o mesaji ben de sabah gordum uykulu halimle iptale bastim bi anda sonra daha da bulamadm :D play sayfasina yonlendiriyosa uzulmeme gerek kalmamis :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Google Play'in Birtakım Hatası Küçük Çaplı Güncellemeleri Yapmıyor Ama Yapılmış Gibi Gösteriyor Ben Bu Durumlarda Ya Uygulamayı Siler Yeniden Yüklüyorum Yada Blackmarttan Proğramın İsmini Yazar Öyle Güncellerim Androidi Çözmek Mesele :P:

Anil-D

Anil-D

Üye
Ayni sey bendede var ben sildim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Banada geldi ama sürekli tekrar ediyor . Netten arama özelliği için sandım ama play sorunu imiş .

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
watsap sapıttı bu aralar kimi zaman çevrimiçi olduğu halde mesaj gitmiyor kimi zaman karşı taraf hiçbişey yazmıyorken yazıyor diye gözüküyor. mark ikisini birden idare edemiyor genç delikanlı adam böyle sorunlarla karşılaşmamamız lazım :hmmm

personable

personable

Üye
Aynı uyarı banada geldi az önce onayladım google playdeki mevcut sürümle telefondaki sürüm farklı günceellemeyi yaptını düşünüyorum. .

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Guncellemenin getirdigi bu

• Beğen
Tepkiler: BurakTura
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Silip baştan yükledim ama değişen bişey yok malum bizde de aynı yada yükleyen bi kişiden backup alip yuklicez :-D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
banada geldi dışardaydım paketim gitmesin evde wifi ile yaparım diye düşündüm :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Android sürümü 4 ve üzeri olanlar ile 2.x olanlar da farklılık olabilir mi acaba? Uyarı bana da çıktı ama zaten yeni kurmuştum marketten. Güncelleme yoktu doğal olarak.

AHKE

AHKE

Üye
kendi sitesinden indirin son sürüm bu 2. 11. 181

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam, Sabo ve BurakTura
.caner.

.caner.

Üye
Whatsapp + dan dolayi guncellenmiyor sanmıştım ben.

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve AHKE
Takipçi Satın Al

Üst Alt