Şimdilik sadece PDF diye biliyorum. Daha yeni beta sürüme geldi bu özellik.Ya bu word dosyası,powerpoint dosyası yollamasını ben mi beceremiyorum.Yollamıyor arkadaş ne malca bişey bu ya seçiyorum yolla diyorum hiç bir hareketlilik yok
ppt falan alınabiliyorŞimdilik sadece PDF diye biliyorum. Daha yeni beta sürüme geldi bu özellik.
2.16.48 beta ile profil fotoğrafı sağ üst köşeden, sol üst köşeye taşınmış. Böyle daha mantıklı olmuş, yanlışlıkla aramanın önüne geçilmiş.
Küçültme iyi olmuş yoksa uzun isimlerde tam görünmediği için rezalet duruyordu
Aynen o sorun bende de var, geçen dün video aktarım yapmıştım ekran kapanınca video durmuş (uzun bir videoydu) bende mecbur ekran kapanma süresini uzatmak zorunda kaldım
Yenilikler güzel.
Lakin o profil resmi sağda değil de solda, ismin hemen yanında olsa daha hoş dururdu, arama simgesi de sağa dayanıldı..
Makas alıp mesaj kutucuklarının köşelerini kırpasım geliyor.2.16.48 beta ile profil fotoğrafı sağ üst köşeden, sol üst köşeye taşınmış. Böyle daha mantıklı olmuş, yanlışlıkla aramanın önüne geçilmiş.

Maalesef müzik gönderirken de aynı.Gayet güzel olmuş, Ofis uygulamalar da çalışıyor.
Bir de video yüklerken ekran kilitlenince video yüklemeyi/indirmeyi durdurmasa!
Maalesef müzik gönderirken de aynı.
İfade tuşu ve gönder tuşu uzak yerlerde olduğundan hızlı yazmada sıkıntı yarattı. Gönder tuşu ifade tuşunun oraya alınmalı, aşağısı boş olup alan genişletilmeli.

)
Dediğim tam olarak bu tasarım.Onu ben de düşünmüyorum değil ama ... kısmındaki seçenekler ne olacak o zaman?
Şöyle bir şey olabilir aslında .. (acelece yaptım hemen)
... olan kısımdaki seçeneklere çözüm olarak şöyle olabilir;
bilgi: Avatar kısmına tıklayıp kişi hakkında detaylı bilgilere yer verilebilir.
ana ekrana sabitle: Nick/Kullanıcı adına basılı tutup sabitle seçeneği olabilir.
arka plan: arkaplan görselinin herhangi bir yerine basılı tutup görsel seçeneklerine giden bir yol olabilir.
mesajları seç: 8.1'de olduğu gibi konuşma balonların sol kenar kısmına tıklayarak mesajları seçme özelliği eklenebilir.
Aklıma gelenler bunlar..![]()
Windows 10 uygulamalarında iner.Whatsapp son hali güzelde sanal tuşlar aşağı inmiyor :/