Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Ya bu word dosyası,powerpoint dosyası yollamasını ben mi beceremiyorum.Yollamıyor arkadaş ne malca bişey bu ya seçiyorum yolla diyorum hiç bir hareketlilik yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bu word dosyası,powerpoint dosyası yollamasını ben mi beceremiyorum.Yollamıyor arkadaş ne malca bişey bu ya seçiyorum yolla diyorum hiç bir hareketlilik yok
Şimdilik sadece PDF diye biliyorum. Daha yeni beta sürüme geldi bu özellik.

versino2

versino2

Üye
Alırken hepsini alıyor word,powerpoint ama göndermeye gelince gondermiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.48 beta ile profil fotoğrafı sağ üst köşeden, sol üst köşeye taşınmış. Böyle daha mantıklı olmuş, yanlışlıkla aramanın önüne geçilmiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87, BLasTeaR ve 3 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
2.16.48 beta ile profil fotoğrafı sağ üst köşeden, sol üst köşeye taşınmış. Böyle daha mantıklı olmuş, yanlışlıkla aramanın önüne geçilmiş.

Söylediğimi duymuşlar sanırım.
Aferin bunlara.

Küçültme iyi olmuş yoksa uzun isimlerde tam görünmediği için rezalet duruyordu

Aynen o sorun bende de var, geçen dün video aktarım yapmıştım ekran kapanınca video durmuş (uzun bir videoydu) bende mecbur ekran kapanma süresini uzatmak zorunda kaldım:dry:

Yenilikler güzel.
Lakin o profil resmi sağda değil de solda, ismin hemen yanında olsa daha hoş dururdu, arama simgesi de sağa dayanıldı..

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Aybin.Kilic
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Makas alıp mesaj kutucuklarının köşelerini kırpasım geliyor. :D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.50 beta:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, flutewoddy, suyunsesi ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kararlı sürüm 2.16.52 sürümüne güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: onursarii ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Gayet güzel olmuş, Ofis uygulamalar da çalışıyor.
Bir de video yüklerken ekran kilitlenince video yüklemeyi/indirmeyi durdurmasa!

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gayet güzel olmuş, Ofis uygulamalar da çalışıyor.
Bir de video yüklerken ekran kilitlenince video yüklemeyi/indirmeyi durdurmasa!

Maalesef müzik gönderirken de aynı.
İfade tuşu ve gönder tuşu uzak yerlerde olduğundan hızlı yazmada sıkıntı yarattı. Gönder tuşu ifade tuşunun oraya alınmalı, aşağısı boş olup alan genişletilmeli.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Maalesef müzik gönderirken de aynı.
İfade tuşu ve gönder tuşu uzak yerlerde olduğundan hızlı yazmada sıkıntı yarattı. Gönder tuşu ifade tuşunun oraya alınmalı, aşağısı boş olup alan genişletilmeli.

Onu ben de düşünmüyorum değil ama ... kısmındaki seçenekler ne olacak o zaman? :hmmm
Şöyle bir şey olabilir aslında .. (acelece yaptım hemen :gul:)

... olan kısımdaki seçeneklere çözüm olarak şöyle olabilir;

bilgi: Avatar kısmına tıklayıp kişi hakkında detaylı bilgilere yer verilebilir.
ana ekrana sabitle: Nick/Kullanıcı adına basılı tutup sabitle seçeneği olabilir.
arka plan: arkaplan görselinin herhangi bir yerine basılı tutup görsel seçeneklerine giden bir yol olabilir.
mesajları seç: 8.1'de olduğu gibi konuşma balonların sol kenar kısmına tıklayarak mesajları seçme özelliği eklenebilir.

Aklıma gelenler bunlar.. :gul:

Son düzenleme:

onursarii

Üye
birden değiştiğini görünce şok oldum, gayet güzel olmuş :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

PC masaüstü için #‎WhatsApp‬ uygulaması yayınlandı!

Konusu: Whatsapp Masaüstü Uygulamasıyla Tanışın

"Today we're introducing a desktop app so you have a new way to stay in touch anytime and anywhere - whether on your phone or computer at home or work. Like WhatsApp Web, our desktop app is simply an extension of your phone: the app mirrors conversations and messages from your mobile device."

Daha fazla bilgi edinin:

Download:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onu ben de düşünmüyorum değil ama ... kısmındaki seçenekler ne olacak o zaman? :hmmm
Şöyle bir şey olabilir aslında .. (acelece yaptım hemen :gul:)

... olan kısımdaki seçeneklere çözüm olarak şöyle olabilir;

bilgi: Avatar kısmına tıklayıp kişi hakkında detaylı bilgilere yer verilebilir.
ana ekrana sabitle: Nick/Kullanıcı adına basılı tutup sabitle seçeneği olabilir.
arka plan: arkaplan görselinin herhangi bir yerine basılı tutup görsel seçeneklerine giden bir yol olabilir.
mesajları seç: 8.1'de olduğu gibi konuşma balonların sol kenar kısmına tıklayarak mesajları seçme özelliği eklenebilir.

Aklıma gelenler bunlar.. :gul:
Dediğim tam olarak bu tasarım.
Mesajları seçme ilk geldiğinden beri sol kenardan oluyor. Diğerlerine de dediğiniz çözümler olur.
Yalnız bu uygulama en iyi tasarıma da sahip olsa beş para etmez şu anda. Yanlışım yoksa WP7.8 kullananlar da aynı uygulamayı kullanıyor, o yüzden bu yavaşlık ve saçma efektler hala devam ediyor. Uygulama baştan yazılmalı fakat bunlar tasarımla oynayıp duruyor.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
pissed26

pissed26

Üye
ben mesajı enter tuşuyla gönderdiğimden sorun olmuyor çok beğendim yeni halini

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Whatsapp son hali güzelde sanal tuşlar aşağı inmiyor :/

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Whatsapp son hali güzelde sanal tuşlar aşağı inmiyor :/
Windows 10 uygulamalarında iner.
Yapı 14332 kullanıyorum, tuşlar her yerde aşağı iniyor ama siyahlık kalıyor yani bir faydası yok genişleme sağlamıyor. Yapı 10586.318'de inmesi lazım diye biliyorum.

versino2

versino2

Üye
Efsane olmuş be bide kamera filan hızlı açılsa süper olur.Bide emojileer geç açılıyor gibi geldi bana

Krnl386

Krnl386

Üye
Güncellemeden sonra gerçekten müthiş olmuş fakat, yazı tipleri ne oldu ? Şu italik, altı çizgili seçeneği gelecekti ?

Üst Alt