Uygulama Whatsapp e mobil veriyle baglanma(Gt-s7500)

Sponsorlu Bağlantılar

YYGuzel

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp e mobil veriyle baglanma(Gt-s7500)
GT-S7500 Galaxy Ace Plus kullaniyorum,whatsapp i sadece wifi baglantisiyla kullanabiliyorum. Mobil veriyle de kullanabilmek icin n'apmaliyim?

-Emre

-Emre

Üye
WhatsApp 3g ile de kullanılabiliyor mobil veri ile kullanmak için bir internet paketi ve paket verinin açık olması (telefonun 3g veya edge ile internete bağlanıyor olmasi) yeterlidir.

YYGuzel

Üye
    Konu Sahibi
İnternet paketim var ama mobil veriyi aktif duruma getiriyorum ama iletileri whatsapp tan gonderemiyorum,iletilerde tek tik isareti gorunmuyor. ama wifi dan bagliyken boyle bi sorun olmuyor.

rstsn

rstsn

Üye
benim atrixde ayarlarda uygulamalarda kullan seçeneği var belki senin telefonunda da olabilir onu işaretle

YYGuzel

Üye
    Konu Sahibi
ben baktim ama bulamadim.hedefi biraz daha belirgin belirtirseniz bulabilirim belki..

KernelTeam

KernelTeam

Üye
internet paketinin sınırının dolmadığına emin misin ? whatsapı sil yeniden kur bi bence

YYGuzel

Üye
    Konu Sahibi
internet paketim sinirsiz..

- - - Eklendi - - -

veri agi modunda google play e de giremiyorum artik.. internet paketim sinirsiz

-Emre

-Emre

Üye
Hattın interneti üzerinden nete bağlanabiliyor musun?

- - - Eklendi - - -

Ayarlar /diğer /secenek tuşu/arka plan verilerini kısıtla isaretliyse işareti kaldır

YYGuzel

Üye
    Konu Sahibi
evet internet tarayıcısını kullanarak internete veri paketiyle bağlanabiliyorum. Ayarlarlar da diğer seçeneği yok :(

- - - Eklendi - - -

ayarlar-hesap senkrns.-arka plan verisi secenegini buldum ama bu da aktif gorunuyor.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
google play sürümün güncel mi 4.0.27 apkisini indir internetten

watsapı da kaldır yeniden kur

-Emre

-Emre

Üye
evet internet tarayıcısını kullanarak internete veri paketiyle bağlanabiliyorum. Ayarlarlar da diğer seçeneği yok :(

- - - Eklendi - - -

ayarlar-hesap senkrns.-arka plan verisi secenegini buldum ama bu da aktif gorunuyor.

O aktifligini kaldır aktif olmasın

rstsn

rstsn

Üye
ayarlarında pil ve veri yöneticisi var mı?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
format at gitsin

KernelTeam

KernelTeam

Üye
avea müşteri hizmetlerini ara bi durumu bildir yada başka bi android cihazdan watsapa girmeyi dene giriyosa kendi telefonuna format at

-Emre

-Emre

Üye
Hayır dostum veri dolaşımını kapat ve erişim noktasını avea internet olarak ayarla.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
büyük ihtimalle öyledir zaten

YYGuzel

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenen herkese teşekkürler..
Arkadaşlar kullandıgım simkart eskiydi 128kb lık la değiştirdim düzeldi.
Şu anda tüm uygulamaları mobil veriyle kullanabiliyorum :)

Üst Alt