-Andromeda-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu bana 6 güncelleme önce gelmiştiBetada, ileti gönderirken, ileti yazılan boş yere, ilk önce yazıyı yazmadan halinde fotoğraf çekme ve ataç geldi, bir öncekinde ataç yoktu, yazı yazıldıktan sonra bunlar kayboluyor sadece ataç kalıyor
Beta olan surum de vardıZaten var mıydı hatırlamıyorum ama 2 adımlı doğrulama özelliği geldi WhatsApp a güncelleme sürümünü unuttum eskiden varsa eğer yoksa bu günkü güncelleme ile gelmiştir
Beta sürüm de mi oldu2.17.232 Kullanıcı profillerindeki arama mesaj gönder ve görüntülü ara butonları renklendirildi
Benim ki beta degil bu özellik gelmedi2.17.225 sürümü kullanıcı profillerine engelleme ve spam olarak bildirmeyi sağlayan 2 buton eklendi
Sendeki sürüm 223 engelle butonu 225 te geldi arama butonu ( profil fotosuna tıklayınca ) 2.17.232 de geldi beta süeüm0nde açık diper sürümlere 2.18 de gelecektir büyük ihtimalSürüm bu
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beta sürümün de gelmiş anladım teşekkürlerSendeki sürüm 223 engelle butonu 225 te geldi arama butonu ( profil fotosuna tıklayınca ) 2.17.232 de geldi beta süeüm0nde açık diper sürümlere 2.18 de gelecektir büyük ihtimal
Aynen ilerleyen güncellemelerde gelecektir. Bu konu zaten bi ön bilgilendirme ve geri dönmek isteyenlere kaynak olsun diyeBeta sürümün de gelmiş anladım teşekkürler
Banada sonra gelir ozaman
Bende beta sürüm kullanuyordum teli hafıza yetersiz olunca kullanmadım artık betaAynen ilerleyen güncellemelerde gelecektir. Bu konu zaten bi ön bilgilendirme ve geri dönmek isteyenlere kaynak olsun diye
Evet 2 günde bir güncelleme geliyor neredeyseBende beta sürüm kullanuyordum teli hafıza yetersiz olunca kullanmadım artık beta
Kullandığın sürüm whatsapp plus. Bu resmi whatsapp sürümü değil ve whatsapp tan banlanma riskin var. Kullanmadım o yüzden internette videolu anlatımlar vardır onlara bakabilirsinBenim kullandığım WhatsApp bu profilime bakanları nasıl öğrenebilirim rehberler bölümüne bakın diyorlar o bölüm yokki yada benmi bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum
Bana nerdeyse hergun güncelleme geliyorduEvet 2 günde bir güncelleme geliyor neredeyse
Kullandığın sürüm whatsapp plus. Bu resmi whatsapp sürümü değil ve whatsapp tan banlanma riskin var. Kullanmadım o yüzden internette videolu anlatımlar vardır onlara bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?