Haber whatsapp da "görüldü" ibaresi

Sponsorlu Bağlantılar

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp da "görüldü" ibaresi
diyelimki whatsapp da birine birşey yazdık birinci tık mesaj server a gitti 2. tık mesaj kişiye gitti anlamına geliyor. ama mesajı okudumu acaba bilemiyoruz. son görülme saatine bak diyeceksiniz. ama şunuda denedim, mesela kişi whatsapp da çevrimiçi ve o kişiyle whatsapp da bir konuşma sayfası açıyorsunuz ve kişinin adının altında "çevrimiçi" yazıyor o an o kişiye bir ileti yolladığınızda o kişi sizle değilde başkasıyla konuşuyorsada size çevrimiçi olarak gözüküyor. yani yazdığınızı okudumu okumadımı belli değil ama kişi whatsapp uygulamasını kullanıyor anlamına geliyor o kişinin..

benim sormak istediğim whatsapp'a facebook ve viber'deki gibi "görüldü" özelliği gelirmi veya varmı??

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer iki tık gitti ise ve o saatlerde görüldü ise o kişi baktı ise görmüştür belkide başkasına baktı sende de görüldü yazar . Ama dediğin gibi çok eksik var. Örneğin face de yada başka uygulamada senin mesaj okunur sa okundu der ama whatsapp demiyor . Ve grup konuşma da tek tık çift tık sayılıyor . Netten arama yok her türlü dosya yollama yok . Yani sadece adı var . Ama line super birsey .Tavsiye ederim

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
viber whatsapp da 10 basar görüldü var sesli görüşme var tango desen görüntülü görüşme desteği bile sunuyor ama whatsapp tahta anlamadım gitti. yani görüldü ibaresi whatsapp da yok doğru anladım dimi

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
KayraBey

KayraBey

Üye
Whatsapp taki en büyük sorun bence de. Kişi mesajı okumadan 2.tik çıkmamalı.

• Beğen
Tepkiler: burakfbz

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim ya mesaj iletiliyo ama kişi okumasada 2. tık çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Herhalde bu özellik bu tip uygulamalar içinde sadece Whatsapp ta var :D