Whatsapp Çöktü Mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Shadow

The Shadow

Üye
gereğinin yapılmasını arz ederim @Nextman

inanmış numarası yapabilirim istersen :tebessüm:
:zzz:
İlla ss mi atıyım gruptan ? Tamam madem çok istiyon gruba girince tekrar ekran görüntüsü atarım çökerttiğim için çıkardılar gruptan. Durduk yere admin yalakalığı yapıp karşındakini ezmeye çalışmanın bir anlamı yok. Beni tanıyan tanır zaten ;)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Baydırman

Baydırman

Moderator
İlla ss mi atıyım gruptan ? Tamam madem çok istiyon gruba girince tekrar ekran görüntüsü atarım çökerttiğim için çıkardılar gruptan. Durduk yere admin yalakalığı yapmanın bi anlamı yok.
admin yalakalığı yok bir suç varsa ortada yöneticiden suçlunun cezasını çekmesini istemek en doğal hakkım. grubun ismi olabilir ben olamaz demedim ama anlamını açıklayamayacağın bir şeyi kuralları olan bir platformda yazamazsın. burayı inci sözlük sandınız herhalde...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Beyler size hiç yakışmıyor bu davranışlar tatlı tatlı sohbet ediniz ve forum dışı durumlarınızı buraya yansıtmayınız. Burada bir olumsuzluk olursa gereken yapılır.

Saygılarımla

Not : savunmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arakdaşım tartışma çıkan konu burada mı sözlerine dikkat etmeni tavsiye ederim sizi uygun bir dille uyardım daha fazla tartışma çıkarmayınız. Bizler burada sadece düzeni sağlamakla görevliyiz . Forum dışı skıntılarınızı burada çözmenize müsade edemeyiz.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sizleri son kez uyarıyorum burada oluşan her türlü sorun için sonuna kadar gereken yapılır. Buranın dışında olan olaylar ya da söylemler ne bizleri nede üyelerimizi ilgilendirir.

:locked:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt