Püf Noktası WhatsApp Arama Özelliği aktif olan bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Arama Özelliği aktif olan bakabilir mi?
Arkadaşlar bu özellik aktif olan varsa pm atabilirmi numaramı vereyim de bana bir çağrı atasa... Paylaşalım...:D

serhat_002

serhat_002

Üye
böyle bi özellik geldi mi bende yok :D

nanotex

nanotex

Üye
kanat_58

kanat_58

Üye
arama özelliği var fakat operatör üzerinden uglunabilir.Aramalar internet üzerinden değil telefon operatörünüz üzerinden gerçekleştirilir diyor

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Sende aktif mi? 2 tarafta da bu özelliğin aktif olması gerekiyor
Arayan tarafta aktif olması yeterli... Bende şu anda aktif değil, bende aktif olabilmesi için özeliik aktif olan birinin beni araması gerek ondan sonra bende de aktif olacak...
arama özelliği var fakat operatör üzerinden uglunabilir.Aramalar internet üzerinden değil telefon operatörünüz üzerinden gerçekleştirilir diyor
O uzun zamandır var benim bahsettiğim internet üzerinden sesli görüşme...

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Uygulama menüsü içinde arama yerinin resmini çekip paylaşabilirmisin?

nanotex

nanotex

Üye
Arayan tarafta aktif olması yeterli... Bende şu anda aktif değil, bende aktif olabilmesi için özeliik aktif olan birinin beni araması gerek ondan sonra bende de aktif olacak...
Öyle birşey imkansız güncelleme ve arayüz sana gelmeden kimse seni arayamaz.
Sesli arama özelliği şu an için genel olarak aktif değil, fakat sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanıma açık olarak test ediliyor. Bu özellikten test aşamasında faydalanabilmek için ise bazı kriterle sahip olmak gerek. Bunlardan ilki en güncel Whatsapp sürümüne sahip olmanız gerekiyor ki bunu uygulama mağazanızdan güncelleme bulunuyorsa yaparak halledebilirsiniz. Bir diğer ise telefonunuzun işletim sisteminin de son sürümene sahip bir telefonunuz olmalı. (Android 5.0.1/iOS 8.1.3/WP 8.1) Son olarak da eğer Whatsapp’ın sesli arama özelliğini kullanan bir arkadaşınız varsa sizi araması gerekiyor.
Webtekno'daki bir başlıktan alıntıdır.
Uygulama menüsü içinde arama yerinin resmini çekip paylaşabilirmisin?

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Öyle birşey imkansız güncelleme ve arayüz sana gelmeden kimse seni arayamaz.

Webtekno'daki bir başlıktan alıntıdır.
Bu alıntıdaki kriterlerin tamamı bana uyuyor birtek birinin beni araması gerek... Bende bunu arıyorum...

PriZm

PriZm

Üye
Whatsappda sesli arama özelliği yok. Eğer mesajlaşma bölümünde seçeneklerde olan Ara seçeneğinden bahsediyorsanız normal operatör araması için bir kısayol o başka birşey değil.

nanotex

nanotex

Üye
Bu alıntıdaki kriterlerin tamamı bana uyuyor birtek birinin beni araması gerek... Bende bunu arıyorum...
Gardaşım hala anlamadım. Sana yeni arayüz mü geldi? Geldiyse fotolar alabilir miyiz?

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Gardaşım hala anlamadım. Sana yeni arayüz mü geldi? Geldiyse fotolar alabilir miyiz?
Bu özellik ve arayüz şu anda Whatsappın son sürümüde var fakat gizli... Whatsapp beta sürecinde bazı kullanıcılara bu özelliği açtı ve bu özelliğe sahip biri seni aradığında sende de aktif oluyor ve sende başkalarını arayabiliyorsun...Ama şimdilik yeni kullanıcı alımı durdu bu yüzden biri seni arasa bile sen tekrar arayamazsın...Bu arayüzü rootlu cihazda görünür yapabilirsin ama kimseyi arayamazsın...

rewaz

Üye
Neyi anlamadin..adama bisey gelmemiş. .watsap sesli arama denemesine katilan varsa . Biyerden okudu kadariyla Benim telefonun sartlari uyuyor beni arayin kendindede bu özellik açılsın istiyor..

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Bu özellik ve arayüz şu anda Whatsappın son sürümüde var fakat gizli... Whatsapp beta sürecinde bazı kullanıcılara bu özelliği açtı ve bu özelliğe sahip biri seni aradığında sende de aktif oluyor ve sende başkalarını arayabiliyorsun...Ama şimdilik yeni kullanıcı alımı durdu bu yüzden biri seni arasa bile sen tekrar arayamazsın...Bu arayüzü rootlu cihazda görünür yapabilirsin ama kimseyi arayamazsın...
Nexus 5 cyanogenmod? sanırım modifiye edilmiş cyanogenmod ile oluyor bu ss yi bi forumda gördüm sanırım hammerhead port etmişti sonra whatsapp geliştiricileri iptal etti tam hatırlamıyorum

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 cyanogenmod? sanırım modifiye edilmiş cyanogenmod ile oluyor bu ss yi bi forumda gördüm sanırım hammerhead port etmişti sonra whatsapp geliştiricileri iptal etti tam hatırlamıyorum
Cm olmasına gerek yok cihazın rootlo olması yeterli arayüzü ortaya çıkarmak için... Whatsapp uygulamsının bir dosyasını text editörle iki satırlık kod eklemek yeterli... Ama arayabilmek için Whatsapp sunucularından numaranızın aktif edilmiş yani betaya kabul edilmiş olmanız gerek...

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cm olmasına gerek yok cihazın rootlo olması yeterli arayüzü ortaya çıkarmak için... Whatsapp uygulamsının bir dosyasını text editörle iki satırlık kod eklemek yeterli... Ama arayabilmek için Whatsapp sunucularından numaranızın aktif edilmiş yani betaya kabul edilmiş olmanız gerek...
o halde beta ekibine yani geliştiricilere mesaj atmak lazım ;)
Meseleyi senin icin ögrendim
Pradnesh07 adlı kullanıcı nexus 5 cihazı ile test etmiş ve bir forumda sadece internet araması sesli ve sessiz olarak gerçekleştirmiş
whatsapp yapımcısı bir sonraki güncelleme ile bu özelliğin aktif olacağını söylüyor ve whatsapp icin bekleyin diyor
artı olarak sadece bekleyin diyor.

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
o halde beta ekibine yani geliştiricilere mesaj atmak lazım ;)
Meseleyi senin icin ögrendim
Pradnesh07 adlı kullanıcı nexus 5 cihazı ile test etmiş ve bir forumda sadece internet araması sesli ve sessiz olarak gerçekleştirmiş
whatsapp yapımcısı bir sonraki güncelleme ile bu özelliğin aktif olacağını söylüyor ve whatsapp icin bekleyin diyor
artı olarak sadece bekleyin diyor.
O dediğiniz sanırı eski haber geçen gün bi xda konusunda bu özellik 500 den fazla kişiye kazandırıl fakat ben geç kaldım... Daha sonra birinden arama aldım fakat beta alımı kapandığı için bende aktif olmadı yani sesli Whatsapp görüşmesini kullanabilen binlece kişi var şu an ayrıca geliştirici ekibe de email attım fakat henüz geri dönülmedi...
Sanırı her hafta (Cuma günlerı) birkaç saatliğine yeni alımlar açılıyor en azından iki haftadır öyle ama yakında herkeze de gelebılır...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bende aktiflestirdim yalniz aramiyor serverlarda sorun varmis suan

Saracen Yusuf

Üye

Üst Alt