Sende aktif mi? 2 tarafta da bu özelliğin aktif olması gerekiyorArkadaşlar bu özellik aktif olan varsa pm atabilirmi numaramı vereyim de bana bir çağrı atasa... Paylaşalım...![]()
Arayan tarafta aktif olması yeterli... Bende şu anda aktif değil, bende aktif olabilmesi için özeliik aktif olan birinin beni araması gerek ondan sonra bende de aktif olacak...Sende aktif mi? 2 tarafta da bu özelliğin aktif olması gerekiyor
O uzun zamandır var benim bahsettiğim internet üzerinden sesli görüşme...arama özelliği var fakat operatör üzerinden uglunabilir.Aramalar internet üzerinden değil telefon operatörünüz üzerinden gerçekleştirilir diyor
Öyle birşey imkansız güncelleme ve arayüz sana gelmeden kimse seni arayamaz.Arayan tarafta aktif olması yeterli... Bende şu anda aktif değil, bende aktif olabilmesi için özeliik aktif olan birinin beni araması gerek ondan sonra bende de aktif olacak...
Webtekno'daki bir başlıktan alıntıdır.Sesli arama özelliği şu an için genel olarak aktif değil, fakat sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanıma açık olarak test ediliyor. Bu özellikten test aşamasında faydalanabilmek için ise bazı kriterle sahip olmak gerek. Bunlardan ilki en güncel Whatsapp sürümüne sahip olmanız gerekiyor ki bunu uygulama mağazanızdan güncelleme bulunuyorsa yaparak halledebilirsiniz. Bir diğer ise telefonunuzun işletim sisteminin de son sürümene sahip bir telefonunuz olmalı. (Android 5.0.1/iOS 8.1.3/WP 8.1) Son olarak da eğer Whatsapp’ın sesli arama özelliğini kullanan bir arkadaşınız varsa sizi araması gerekiyor.
Uygulama menüsü içinde arama yerinin resmini çekip paylaşabilirmisin?
Bu alıntıdaki kriterlerin tamamı bana uyuyor birtek birinin beni araması gerek... Bende bunu arıyorum...Öyle birşey imkansız güncelleme ve arayüz sana gelmeden kimse seni arayamaz.
Webtekno'daki bir başlıktan alıntıdır.
Gardaşım hala anlamadım. Sana yeni arayüz mü geldi? Geldiyse fotolar alabilir miyiz?Bu alıntıdaki kriterlerin tamamı bana uyuyor birtek birinin beni araması gerek... Bende bunu arıyorum...
Bu özellik ve arayüz şu anda Whatsappın son sürümüde var fakat gizli... Whatsapp beta sürecinde bazı kullanıcılara bu özelliği açtı ve bu özelliğe sahip biri seni aradığında sende de aktif oluyor ve sende başkalarını arayabiliyorsun...Ama şimdilik yeni kullanıcı alımı durdu bu yüzden biri seni arasa bile sen tekrar arayamazsın...Bu arayüzü rootlu cihazda görünür yapabilirsin ama kimseyi arayamazsın...Gardaşım hala anlamadım. Sana yeni arayüz mü geldi? Geldiyse fotolar alabilir miyiz?
Neyi anlamadin..adama bisey gelmemiş. .watsap sesli arama denemesine katilan varsa . Biyerden okudu kadariyla Benim telefonun sartlari uyuyor beni arayin kendindede bu özellik açılsın istiyor..Gardaşım hala anlamadım. Sana yeni arayüz mü geldi? Geldiyse fotolar alabilir miyiz?
Nexus 5 cyanogenmod? sanırım modifiye edilmiş cyanogenmod ile oluyor bu ss yi bi forumda gördüm sanırım hammerhead port etmişti sonra whatsapp geliştiricileri iptal etti tam hatırlamıyorumBu özellik ve arayüz şu anda Whatsappın son sürümüde var fakat gizli... Whatsapp beta sürecinde bazı kullanıcılara bu özelliği açtı ve bu özelliğe sahip biri seni aradığında sende de aktif oluyor ve sende başkalarını arayabiliyorsun...Ama şimdilik yeni kullanıcı alımı durdu bu yüzden biri seni arasa bile sen tekrar arayamazsın...Bu arayüzü rootlu cihazda görünür yapabilirsin ama kimseyi arayamazsın...
Cm olmasına gerek yok cihazın rootlo olması yeterli arayüzü ortaya çıkarmak için... Whatsapp uygulamsının bir dosyasını text editörle iki satırlık kod eklemek yeterli... Ama arayabilmek için Whatsapp sunucularından numaranızın aktif edilmiş yani betaya kabul edilmiş olmanız gerek...Nexus 5 cyanogenmod? sanırım modifiye edilmiş cyanogenmod ile oluyor bu ss yi bi forumda gördüm sanırım hammerhead port etmişti sonra whatsapp geliştiricileri iptal etti tam hatırlamıyorum
o halde beta ekibine yani geliştiricilere mesaj atmak lazımCm olmasına gerek yok cihazın rootlo olması yeterli arayüzü ortaya çıkarmak için... Whatsapp uygulamsının bir dosyasını text editörle iki satırlık kod eklemek yeterli... Ama arayabilmek için Whatsapp sunucularından numaranızın aktif edilmiş yani betaya kabul edilmiş olmanız gerek...
O dediğiniz sanırı eski haber geçen gün bi xda konusunda bu özellik 500 den fazla kişiye kazandırıl fakat ben geç kaldım... Daha sonra birinden arama aldım fakat beta alımı kapandığı için bende aktif olmadı yani sesli Whatsapp görüşmesini kullanabilen binlece kişi var şu an ayrıca geliştirici ekibe de email attım fakat henüz geri dönülmedi...o halde beta ekibine yani geliştiricilere mesaj atmak lazım
Meseleyi senin icin ögrendim
Pradnesh07 adlı kullanıcı nexus 5 cihazı ile test etmiş ve bir forumda sadece internet araması sesli ve sessiz olarak gerçekleştirmiş
whatsapp yapımcısı bir sonraki güncelleme ile bu özelliğin aktif olacağını söylüyor ve whatsapp icin bekleyin diyor
artı olarak sadece bekleyin diyor.
Vay. Nasıl yaptın?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Suan kapali aramaya izin vermiyoVay. Nasıl yaptın?