Tavsiye Whatsapp 3g Bağlantı Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

karaghost

karaghost

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp 3g Bağlantı Sorunu?
Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy S3 kullanıyorum. Android 4.1.2 sürümü ar. Whatsapp
uygulamasını Wi-Fi ile kullanabiliyorum. Ancak 3G bağlantım olmasına rağmen
Wi-Fi kapalı olduğunda whatsapp e bağlanamıyorum. Belirtmem de fayda var sanırım,
3G açık olduğunda whatsapp haricindeki diğer tüm internet bağlantılı
uygulamaları kullanabiliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

mythRex

mythRex

Üye
aynı sorun bendede vardı xperia z de fakat araştırmadım önemsemedim

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy S3 kullanıyorum. Android 4.1.2 sürümü ar. Whatsapp
uygulamasını Wi-Fi ile kullanabiliyorum. Ancak 3G bağlantım olmasına rağmen
Wi-Fi kapalı olduğunda whatsapp e bağlanamıyorum. Belirtmem de fayda var sanırım,
3G açık olduğunda whatsapp haricindeki diğer tüm internet bağlantılı
uygulamaları kullanabiliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oncelikle uygulama verilerini sıfırla ayarlardan uygulama yöneticisine gir sonradan ordan uygulama tercihlerini sıfırla tekrar dene olmazsa bilgilendir başka yol deneriz

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Birde kardeşim whatasapp resmi sitesinde mobil şebeke hatasi alanlara açıklama yapmış benim yöntem olmazsa sitenin önerdiği şekli dene bir de:

Siteden alıntıdır:

Bağlanmakta sorun yaşadığınızı duyduğumuzdan dolayı üzgünüz. Bu, genellikle internet bağlantınız ya da telefon ayarlarınızla ilgili bir sorundan kaynaklanır. Lütfen bağlantınızı onarmak için aşağıdaki adımları deneyin:Telefonunuzu yeniden başlatın (güç kapat,aç).WhatsApp'ı en son sürümüne güncelleyin:[Şimdi İndir]e basın- indirme tamamlanınca, yüklemeyi başlatmak için dosyayı açın. Wi-Fi'yi kapatıp açın. (Android Ayarları >Kablosuz & Ağ ayarları > Wi-Fi)Farklı Wi-Fi hotspot erişim noktalarına bağlanmayı deneyin.Uçak modu'nu açıp kapatın.Verinizin etkin olduğuna emin olun. (Android Ayarları > Kablosuz & Ağ ayarları > Mobil şebekeler)Ayarlar > Hesaplar > [Menü tuşu]na basın> [Arka plan veri gönderimi]nin seçili olmadığından emin olun. Mobil şebeke vericinizle iletişime geçip APN ayarlarınızın doğru olarak ayarlandığından emin olun.Wi-Fi'ye sık olarak bağlanıyorsanız, Wi-Fi uyku ilkenizi kontrol edip (Ana Ekran >[Menü Tuşu] > Ayarlar > Wi-Fi > [Menü Tuşu] > Gelişmiş > Wi-Fi uyku ilkesi) "Hiçbir zaman" veya "Şarjdayken hiçbir zaman" olarak ayarlandığına emin olun.Wi-Fi Modeminizi yeniden başlatın.Google mail epostalarınızı zamanında alabildiğinizi doğrulayın.WhatsApp'i silip yeniden yükleyin (Dikkat: Bu sohbet geçmişinizi siler. Önceden manuel olarak yedekleme yaptığınıza emin olun: WhatsApp > [Menü Tuşu] >Ayarlar > Sohbet Ayarları > Konuşmaları Yedekle).Android OS'nizi cihazınız için en son sürüme güncelleyin.Eğer Wi-Fi ile bağlanabiliyor amaşebekenizden bağlanamıyorsanız(EDGE/2G/3G) APN ayarlarınızı cihaz operatörünüzden kontrol edin. WhatsApp'ı kullanabilmek için web-trafiği olmayanbağlantıları alıp göndermeniz gerekmektedir.Eğer bunların hiçbiri işe yaramazsa, Twitter durumumuzu kontrol edebilirsiniz. Tweetler aracılığı ile kesintilerimizi bildiriyoruz.

vic353

vic353

Üye
vodafone kullaniyorsan vodafone live yerine vodafone interneti sec erisim noktalarindan

rucar07

Üye
Ben güncelleme sonrası 3G'de iken mail alamama sorunumu LG G2 cihazımda şöyle çözdüm: Ayarlar / İnternet paylaşımı ve Ağlar / Mobil şebekeler / Erişim Noktası Adları/ (wap yerine) İnternet seçeneğini işaretleyerek. Yeniden başlamadan çalışmaya başladı ama yine de yeniden başlatmanızı öneririrm.

Üst Alt