wh-701 kulaklık ve n8.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
wh-701 kulaklık ve n8.....
arkadaşlar wh-701 sizce nasıl diğer kulaklıklara göre ve sizce fiyatını hakediyor mu ayrıca diğer kulaklıklardan farkı ne?bir de duyduysanız nokıa monster kulaklıklarla geliyormuş lumia serilerinde ve normal fiyatı neredeyse 200-300 lira arası diye biliyorum belki de pazar politikasıdır ama güzel olacaktır.İşin özeti kulaklıktan memnun musunuz (ki ben pek değilim ve yeni bir kulaklık alıcağım en kısa zamanda) ayrıca bu konu üzerinden birbirimize kulaklık tavsiyesi yapacak olursak daha iyi olur

sennheiser mx 170
creative ep serisi

beats ile aynı zaten purty ler sadece nokıa tel.ler icın bende de beats moster war sadece mikrofonlu kabloyu kullamıym uyumluluk sorunu war

Konu Sahibi
sennheiser mx 170
creative ep serisi

creative ep 630 nasıl kullandınız mı?

---------- Eklendi @ 17:33:58 ---------- Yazıldı @ 17:32:39 ----------

beats ile aynı zaten purty ler sadece nokıa tel.ler icın bende de beats moster war sadece mikrofonlu kabloyu kullamıym uyumluluk sorunu war

monster orj. kulaklık bulamadım ben fethiyede o yüzden ondan vazgeçtim daha makul fiyatlardaki kulaklıklara bakıyorum başka önerileriniz var mı?

---------- Eklendi @ 17:35:13 ---------- Yazıldı @ 17:33:58 ----------

Mikrofon var mı bunlarda ? Mp3 kulaklığı gibi duruyor?

Mikrofonlu olsun öneriler bende takipteyim.
ben creative ep630i de mikrofon ve tuşlar var diye biliyorum

Varsa iyi. O da önemli yani.

Konu Sahibi
Arkadaşlar içinizde sennheiser hd202 veya PHILIPS SHO8803 O'Neill The Snug Baş Bantlı Kulaklıkları kullanana var mı ikisi arasında kaldım hangisini tercih edeyim ?

Wh-701 iyi değil bende var ve ses az geliyor.düzgün değil

Konu Sahibi
Wh-701 iyi değil bende var ve ses az geliyor.düzgün değil

evet katılıyorum

---------- Eklendi @ 18:12:34 ---------- Yazıldı @ 18:07:28 ----------

arkadaşlar yarın yeni bir kulaklık alıyorum kafaüstü modeller tercih ettim [h=1]PHILIPS SHL-5000[/h][h=1]Sony MDR-PQ3[/h] [h=1]PHILIPS SHL-1700/10[/h]bu 3 kulaklıktan birini yarın alacağım ama sony mdr yi bulamayacak gibiyim sizce hangisini alayım eğer sony bulamazsam hangisini alayım lütfen yardımcı olun yarın kesin alacağım bu yüzden acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...