Wf-fı kodu kırma n900 ıcın bılgısı olan varsa yazsın paylasalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sheff_n900

Üye
    Konu Sahibi
Wf-fı kodu kırma n900 ıcın bılgısı olan varsa yazsın paylasalım
Selam arkadawlar, bu konuya forumda hic rastlamadim yardim ederseniz sevinirim, bazi yerlerden birweyler ogrendim ama yapamadim.
 


converter2

converter2

Üye
kardeş burayı dene ben yaptım oldu ama kıracak wireless bulamadım web olarak kimse kullanmıyor depolardan aircrackı yükle iw yi bulamazsan ben atarım sana.
 

sheff_n900

Üye
    Konu Sahibi
buldum kardew, tewekkur. ama wi-fi bulunca , kodu kirmaq isteyince, wi-fi kayib oluyor, anlamadim.
 

happyboytr

Üye
kardeş ben x-terminalde kurmaya çalışıyorum bitürlü beceremedim. galiba komutları yazarken yanlış yapıyorum. bana adım adım nasıl yaptığını açıklayıcı bi şekilde anlatırmısın
 
converter2

converter2

Üye
airi kurduysan yazacağın kodlar root enter airmon-ng start wlan0 enter ifconfig wlan0 down enter iwconfig wlan0 mode monitor enter ifconfig wlan0 up enter airodump-ng wlan0 yazdıktan sonra ctrl+c ye basıyosun devam ediyosun airodump-ng enter şimdi bekliyeceksin web olan ağın pakets yazan kısım en az 5000 olana kadar.daha sonra yeni konsol açıp aircrack-ng .........ivs yazıcaksın .nokta nokta olan yere yazman gerekeni resimde incele.
 
  • Beğen
Tepkiler: happyboytr

happyboytr

Üye
"airodump-ng wlan0 yazdıktan sonra ctrl+c ye basıyosun devam ediyosun" buraya kadar yapıyorum ama bundan sonra ch ile başlayan bi ekran çıkıyo,ch numarası durmadan değişiyo,40 dakika bekledim ama hiç birşey olmadı,hala daha değişiyo o ch numaraları.bssid numarası falanda çıkmıyo. komut yazmak için kursorda çıkmıyo. nerde yanlış yapıyorum bir türlü anlayamadım oysaki komutlarıda senin verdiğin komutları kopyalayıp yapışdırdım. çok denedim olmadı,yardımcı olursan sevinirim.
 

enolaguy

Üye
herşeyden önce oldukça yakınında wep ile şifrelenmiş bir ağ olacak, bunu anlamak için n900 de normal wifi taraması yap bulunan ağlardan bazılarının içinde tek bazılarının içinde çift kilit işareti olduğunu göreceksin, sadece tek kilit olanları yani wep ile şifrelenmiş olanları kırabilirsin, o tek kilit işareti olan ağlardan birine şifresini kırmak istediğin süre boyunca çok yakın olman gerekiyor..... Bu şartları yakaladıktan sonra 40 dakika bekleyeceksin yoksa boşa beklersin
 

happyboytr

Üye
zaten ilkönce kendi wireless ağımda deniyorum ama nisbet bi sonuç alamadım daha. yukarıda açıkladığım aşamada tıkandım kaldım.
 

happyboytr

Üye
bu konuda bana yardım edebilecek kimse yokmu bu formdqa,hayret :allalla:
 

happyboytr

Üye
ben denedim oladı bende. deiklerinizi harfiyen uygulamama rağmen olmuyor. bilmiyorum hatayı nerde yapıyorum. sorun belkide benim teldedir,artık bundan başka dicek bişey bulamıyorum:vur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt