wentto f003 alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akolik

Üye
    Konu Sahibi
wentto f003 alıcam
Arkadaşlar wentto f003 alıcam sizce nasıl bir telefon bu gün açıp baktım gayet iyi bir telefon fiyatıda iyi tavsiye edermisin abi dedim evet dedi (telefoncu tanıdık yani satmak için evet demedi başka telefon seçmiştim o olmaz elinde patlar dedi) fiyatıda uygun
Not:Bilip bilmeden yorumlar yazmayın çin malı olduğunu biliyorum ama her çin malı kötü olacak die bi şey yok.

laveled

Üye
walla babam geçen sene 170tlye wentto almıştı sıfır(alma diye ısrar etmeme rağmen)5 ay kullandıktan sonra 50tl ye zor satmıştı.telefon çok berbattı ses kamera ... çok kötü telefonun kamerası 2mp yazıodu ama abimin 6630u bile daha net çekiodu.telefonun kulaklığı bozulmuştu 2 aydan fazla bekledik yeni kulaklık gelsin diye gelmeyince telefoncu başka bi wentonun kutusundan alıp bize werdi yani anlıyacağın servisi berbat. sonra babam beni dinleyip 3120 classic aldı şimdi çook memnun.walla arkadaşm bence ona wereceginn parayla başka bi telefon al parana yazık olr

akolik

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin bilgi için saol düşünücem bunlarıda

bence hiç alma anında bozulur 200tl ye daha güzel telefonlar var

akolik

Üye
    Konu Sahibi
5800 sizce nasıl

akolik

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında 5530da hoşuma gitti şimdi 5530 ile 5800 arasında kaldım uff

akolik

Üye
    Konu Sahibi
ben yarın gene bi bakıyım bi 5800 a büyük ihtimalle o gibi gözüküyor saolun arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...