Wenger: "Van Persie'yi City'ye kaptırmayacağız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wenger: "Van Persie'yi City'ye kaptırmayacağız"
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, yıldız oyuncusu Robin Van Persie'nin hiçbir yere gitmeyeceğini iddia etti.

Manchester City Menajeri Robert Mancini, Arsenal'in kaptanı hakkında övgü dolu sözler sarf ederek Arsenal'in bir oyuncusunu daha çalmayı hesaplarken, son üç yıl içinde Emmanuel Adebayor, Gael Clichy, Samir Nasri ve Kolo Toure gibi oyuncular Londra'dan Manchester'in yolunu tutmuştu.

Samir Nasri dışındaki oyuncuları satmakta bir sakınca görmeyen Arsenal, Fransız oyuncuyu bırakmak istemiyordu fakat verilen yüksek ücret karşılığında Nasri'yi de Manchester'ın Mavi tarafına göndermek zorunda kalmıştı.

Fakat Arsenal, bu kez müthiş bir performans gösteren Hollandalı oyuncuyu mutlaka kadroda tutmak istiyor.

Wenger'e göre oyuncu yeni bir kontrat imzalamazsa dahi, satılmayacak ve sözleşmesinin son yılını geçirmek için bir yıl daha kulüpte kalacak. City dışında İspanyolların dev kulübü Real Madrid'in de Van Persie'ye talip olduğunu söyleniyordu.
Basın toplantısında konuşan Wenger, Manchester City'ye veya herhangi bir başka takıma kimseyi satmak istemediklerini ifade ederken, "tüm oyuncularımızı elimizde tutmak istiyoruz. Onun (Robin Van Persie) sözleşmesini uzatmak için de elimizden geleni yapacağız. Planımız Robin Van Persie'yi elimizde tutup, üstüne oyuncu almak. Amacımız açık ve net. Robin kulübümüzde lider bir oyuncu ve size şunu da hatırlatmam gerekir ki, kendisinin sözleşmesi bitmiyor. 2013'ün sonuna kadar sözleşmesi var." dedi.

Tecrübeli menajer geçen sene Cesc Fabregas ve Nasri'nin gitme ihtimali üzerine söylediği "Giderlerse buradaki insanları hedefleriniz olduğuna inandırmazsınız." sözünün hatırlatılması üzerine "O gün çok sinirliydim ama eninde sonunda, bu yönlendirmesi zor bir durumdu." diyerek suçlamalara karşı çıktı.

Basın toplantısının sonunda geçtiğimiz sezon hakkında bir kitap yazmayı bile planladığını söyleyen Wenger, buna karşın kulübün bir hatası olmadığını ifade etti.
Arsenal pazartesi günü Premier Lig'de Newcastle'ı ağırlayacak. kaynak : goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
369
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
413
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
349
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
366
Haydar


Üst Alt