Wenger, Van Persie konusunda endişeli değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wenger, Van Persie konusunda endişeli değil
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Robin van Persie'nin geleceği ile ilgili kararını EURO 2012 öncesi alacağını düşünüyor.

Hollandalı yıldızın kulübü ile sözleşmesi 2013 yılında sona eriyor. Fransız teknik adam da 28 yaşındaki yıldızın EURO 2012 öncesinde yeni sözleşme imzalayacağı görüşünde.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Wenger, "Van Persie ile sezon sonunda EURO 2012'den önce anlaşırız." dedi.

Van Persie'nin çarşamba günü Barcelona'nın kaldığı oteli ziyaret etmesiyle ilgili basında yer alan dedikoduları da değerlendiren 62 yaşındaki çalıştırıcı, "Bu konu beni endişelendirmiyor. Maçtan sonra arkadaşları ile görüşmesi gayet normal." ifadelerini kullandı.

Van Persie'nin beklentileri aştığını sözlerine ekleyen Wenger, "Fiziksel olarak kendisine çok iyi bakıyor. Futbola odaklanmış durumda. Her şeye dikkat ediyor. Bu yüzden de bu kadar başarılı. Bu açıdan onu Thierry Henry'e benzetiyorum." şeklinde konuştu.

Hollandalı golcünün son 6 maçta sadece 1 gol atmasının normal bir durum olduğunu da sözlerine ekleyen Wenger, "Bir sezon da 50 maç oynadığınız zaman bu normal bir durum. Üzerinde baskı oluşturmak yanlış olur. Tabi ki gol atmak zorunda. Ama onun dışındaki oyuncularımızın da skora katkıda bulunması gerekiyor." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt