WeeWheel v1.9 S60v3 S60v5

Konu Sahibi

WeeWheel bu accelerometer inşa hareketi algılar, joystick'e, fare ve PC / ye klavye sinyallerini iletir.. kullanan bir uygulama, bu nedenle, progaram acıkken çalışıyor.

Özellikler:

Bluetooth yoluyla bir acceleromenter ile - Uzak joystick'e emülasyonu
- 8 Josytick düğmesini emülasyonu ile telefonun tuş takımı kadar
- Fare ve Klavye emülasyonu!

Tepkiler: twohack

_ARDA_

Üye
bu program üzerinde 2 gündür çalışıyorum fakat 5800 la hala yapabilmiş değilim. Aramadığım web sitesi kalmadı ama sağlam bir kaynak malesef bulamadım. Bu konuyu çözebilen arkadaş yardmcı olursa çok sevinirim. Bu arada videolara bakılırsa gerçekten oyun konsolu olarak kullanarak oynamak çok süpr olur :S

PROGRAMI İNDİRİN BİLGİSAYARINIZA KURUN...
TELEFONUNUZU BLOOTUTH VEYA KABLOSUYLA BİLGİSAYARINIZLA OPTİMİZE EDİN (EŞLEŞTİRİN)

BEN BLOOTUTH ILE YAPTIM

DAHA SONRA

COM PORT BOŞ BIRAKIN
V-JO PORT 1 SEÇİN
SCRİPT CONFİG FİLE 5TH Yİ SECİN BU KADAR SONRA ACIN BIR ARABA YARIŞI OYUNUN SECENEKLERINDEN TELEFONUN BAĞLANDIĞI USB YI YADA BLOOTUTH SECENEĞİ CIKACAKTIR SECIN OYNAYIN...

emeğe saygı bir tşk rü cok görmeyin...

Tepkiler: nokiac ve hukukcu076
    Konu Sahibi

Teşekkürler

_ARDA_

Üye
teşeşkkürler ama malesef öyle çalışmıyor arkadaşım yinede ilgin için saol

pes oynayabılırmıyıs acaba

gidici_x

Üye
arkadaslar calismiyor lutfenn yardimm

mekanik

Üye
BUYRUN DOSTLAR:

mekanik

Üye
valla programın resmi sitesindeki açıklama bu artık yapacak bişey yok...

mtrossi

Üye
PPjoy setup indirim kurdunuzmu tek bır program gıbı anlatılsada 3 program lasım 1,ppjoy sanal jostick prog. 2,weewheel 3,pyton 1,9,7 ilk 2 program pcye 3,su telefona kuruluyor...

idris_35

Üye

alplife

Üye
com port boş bırakılmıyor çözümü war mı??

ozan342

Üye
Arkadaşlar bu olay sadece bu programla olmuyor ayrıca Python 1.9.7 shield diye bişi yüklemeniz gerek ...