WebGate SMS Spam Manager v1.08.101 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Gelen mesajların tümünü engelleyebileceğinz veya istemediğiniz numaralardan gelen mesajları engelleyebileceğiniz ya da sadece Rehberinizde kayıtlı numaralardan gelen mesajları kabul edebileceğiniz uygulamanın yeni sürümüdür...

Unsigned bir uygulamadır sertifikalandırmayı unutmayınız...

Ekli dosyalar

Tepkiler: darkasasteam, serotonin ve celilcemre
saol çok güzel bi paylaşım

xkadir61

Üye
emeğine sağlık. iyi paylaşımlar...

süper bişey her telefonda olması gerekenlerden biri heleki avea nın o gıcık msjlarına varya offff rahatladım desene arkadaşım çok saolasın

nazosist

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

goqhan

Üye
Denediklerim arasında birtek bu program ekranda anında çıkan Flash mesajları engelledi. Güzel program, teşekkürler..

paylaşım için saol bi deniyelim bakalım

çok süpeeer bir programda nasıl sertifikalandırcaz???

spawnn

Üye
Emeğine sağlık başarılı bir program saol.

kur

Üye
FAYDASI:eger telefonunuz 2 el ise yada baskalari tarafindan zararli program konulmasini istemiyorsaniz.sadece guvendiginiz numaralardan sms izni verin ,digerlerini bloke edin.rahat uyuyun.

güzel paylaşım eyw saolasın

ugur-07

Üye
mesajı çeken kişi iletildi diyemi görüyor

güzel bir pro.Fakat gerçek şu ki (tüm prolar için geçerli) bloklanan kişiye "sms iletim raporu" mesajın iletildiğini bildiriyor.Biz sadece gelen mesajı görmüyoruz.Mesaj iletiminin başarısız olduğunu gönderen bilse bu çok güzel olurdu.

Aradığım program, ama "Unsigned bir uygulama" ve ben de bu dosyaları sertifikalandırmayı bilmiyorum... Biraz internetten araştırdım; en az 6 - 7 adım işlemi var... F Secure dosyasını indir, uzun işlem basamakları... bu dosya "Signed" veya "Activation "li olsa daha kolay kullanımı olurdu diye değerlendiriyorum.