göksel10 Üye süresi geçmiş sertifika hatası varsa tarihini 2007 yap öyle yükle bende n73 kullanıyorum bende sorunsuz çalılıyor korkuyorum lisans sürünümü ister diye...
süresi geçmiş sertifika hatası varsa tarihini 2007 yap öyle yükle bende n73 kullanıyorum bende sorunsuz çalılıyor korkuyorum lisans sürünümü ister diye...
GoGo_28 Üye program için tşk sorunsuz kurdum..çalışıo..ama şifre ne bi türlü yapamıom yardımcı olursanız sevinirim...
program için tşk sorunsuz kurdum..çalışıo..ama şifre ne bi türlü yapamıom yardımcı olursanız sevinirim...
kocabey32 Üye paylasim icin tesekkurler kardes eline saglik ama birde telefonda sürekli calistirabilsek demo modundan cikip surekli kullanımı yapamadım
paylasim icin tesekkurler kardes eline saglik ama birde telefonda sürekli calistirabilsek demo modundan cikip surekli kullanımı yapamadım
irc32 Üye Konu Sahibi bluetear_1559' Alıntı: benim tel 6630 hata verdi bozuk mu acaba Genişletmek için tıkla ... artuy' Alıntı: umarım benım telde calısır Genişletmek için tıkla ... sevgili arkadaşlar sizlerin tellerinizin symbian sürümü 9.1 değil 8 oldukları için çalışmaması normaldir.
bluetear_1559' Alıntı: benim tel 6630 hata verdi bozuk mu acaba Genişletmek için tıkla ... artuy' Alıntı: umarım benım telde calısır Genişletmek için tıkla ... sevgili arkadaşlar sizlerin tellerinizin symbian sürümü 9.1 değil 8 oldukları için çalışmaması normaldir.
kan ve gözyası Üye bu programı prodan cıkarma sıfresını bulan bılen duyan yokmu yaa butun google bunn ıcın haykırıo sayn admınler helpp
bu programı prodan cıkarma sıfresını bulan bılen duyan yokmu yaa butun google bunn ıcın haykırıo sayn admınler helpp
cimbom696 Üye İndirmeyin arkadaşlar bi ara bu sitede anasayfada gösterilmişti bu advanced device locks virüslü diye.
İndirmeyin arkadaşlar bi ara bu sitede anasayfada gösterilmişti bu advanced device locks virüslü diye.
irc32 Üye Konu Sahibi cimbom696 neresi virüslü ben kullanıyorum? kan ve gözyaşı şifre 0000 default şifredir. iyi kullanımlar
cimbom696 neresi virüslü ben kullanıyorum? kan ve gözyaşı şifre 0000 default şifredir. iyi kullanımlar