xinanux Üye hasane51' Alıntı: a giriyorum desktop version açıyo bana gerek yok Genişletmek için tıkla ...
Symbianist Üye Konu Sahibi buket-' Alıntı: olmuyor Genişletmek için tıkla ... nasıl olmuyor. Hata nedir buket?
buket- Üye Symbianist' Alıntı: nasıl olmuyor. Hata nedir buket? Genişletmek için tıkla ... tamam simdi oldu
Symbianist Üye Konu Sahibi artar' Alıntı: program güzel ellerine sağlık başka ne gibi avantajları var. Genişletmek için tıkla ... bilmem ben kullanmıyorum ki ----------Eklendi @ 12:52:52 ---------- Yazıldı @ 12:52:25 ---------- buket-' Alıntı: tamam simdi oldu Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım hayırli olsun
artar' Alıntı: program güzel ellerine sağlık başka ne gibi avantajları var. Genişletmek için tıkla ... bilmem ben kullanmıyorum ki ----------Eklendi @ 12:52:52 ---------- Yazıldı @ 12:52:25 ---------- buket-' Alıntı: tamam simdi oldu Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım hayırli olsun
akrep_81 Üye N73e yükledim uygulama telefonla uyumlu değil dedi. Ben bu yamadan yararlanmak için ne yapmalıyım.
arizalidoktor Üye e5 de denedim. Sayfalar dokunmatik aciliyor. Yani iphone icin duzenlenmis sayfalar. Fakat facebook ve twitter da denedim. "Iphone ile" yazmiyor. Hala mobil web gorunuyor. Tel. E5-00
e5 de denedim. Sayfalar dokunmatik aciliyor. Yani iphone icin duzenlenmis sayfalar. Fakat facebook ve twitter da denedim. "Iphone ile" yazmiyor. Hala mobil web gorunuyor. Tel. E5-00