xinanux Üye e72 denendi sayfalar web browserda olduğu gibi çıkıyor,telefonunuzu gizlemiş oluyorsunuz : ----------Eklendi @ 21:00:15 ---------- Yazıldı @ 20:58:06 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız al arkadaş buraya da eklemiş....
e72 denendi sayfalar web browserda olduğu gibi çıkıyor,telefonunuzu gizlemiş oluyorsunuz : ----------Eklendi @ 21:00:15 ---------- Yazıldı @ 20:58:06 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız al arkadaş buraya da eklemiş....
xinanux Üye Symbianist' Alıntı: eklentiyi bile indirmede zorluk çekiyorlar ben ne yapayım bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ... bir de qfs mobiye ekle
Symbianist' Alıntı: eklentiyi bile indirmede zorluk çekiyorlar ben ne yapayım bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ... bir de qfs mobiye ekle
xinanux Üye Symbianist' Alıntı: ekleme yetkisini boşa mı verdiler yav Genişletmek için tıkla ... ya göremiyorlar ya indiremiyorlar eklentiyi
Symbianist' Alıntı: ekleme yetkisini boşa mı verdiler yav Genişletmek için tıkla ... ya göremiyorlar ya indiremiyorlar eklentiyi
Symbianist Üye Konu Sahibi o zaman ben de bağlantıyı koyarım konuya ----------Eklendi @ 23:30:01 ---------- Yazıldı @ 23:27:23 ---------- yaptım
o zaman ben de bağlantıyı koyarım konuya ----------Eklendi @ 23:30:01 ---------- Yazıldı @ 23:27:23 ---------- yaptım
frk uzn Üye yok kardes tıklıyorum ınmıyor ama sagolsun lınk ten ındırdım bende anlamadımkı nıye oyle oldu
Symbianist Üye Konu Sahibi Dediğim gibi deneme amaçlı konu olduğu için ben de bilmiyorum o türden eksikliklerini
Amaru Shady Üye xinanux' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... iphone'daki gibi açılıyor sorun yok
xinanux Üye Pondusss' Alıntı: iphone'daki gibi açılıyor sorun yok Genişletmek için tıkla ... soruyu ben değil o soruyor....
Pondusss' Alıntı: iphone'daki gibi açılıyor sorun yok Genişletmek için tıkla ... soruyu ben değil o soruyor....
Symbianist Üye Konu Sahibi Eyvallah iyi günlerde kullanın. Bazı sorunlar olabilir. Dediğim gibi sizlere bırakıyorum
xinanux Üye Symbianist' Alıntı: Eyvallah iyi günlerde kullanın. Bazı sorunlar olabilir. Dediğim gibi sizlere bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... bir sorun yok,benim işime yaradı...
Symbianist' Alıntı: Eyvallah iyi günlerde kullanın. Bazı sorunlar olabilir. Dediğim gibi sizlere bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... bir sorun yok,benim işime yaradı...
mstf_l Üye bi sorun yok ama benim isime de yaramadı ----------Eklendi @ 08:53:00 ---------- Yazıldı @ 08:52:10 ---------- bana 3310 yaması lazım
bi sorun yok ama benim isime de yaramadı ----------Eklendi @ 08:53:00 ---------- Yazıldı @ 08:52:10 ---------- bana 3310 yaması lazım
xinanux Üye hasane51' Alıntı: sayfa yüklenirken çok bekletiyo... Genişletmek için tıkla ... geçmiş,çerezler vs temizleyip dene
hasane51' Alıntı: sayfa yüklenirken çok bekletiyo... Genişletmek için tıkla ... geçmiş,çerezler vs temizleyip dene