Web Browser ile Tüm Dosya Türlerini İndirme (exe, rar, rapid vs.) [OS 9.xx]

Sponsorlu Bağlantılar

asfa

asfa

Üye
teşekkürler dostum programı kurdum ama daha deneme şansım olmadı

EK039

EK039

Üye
ellerine saglik

Golden Child

Üye
arkadaş program sertefika hatası veriyor ne yapmalıyım sağol

ilhankanka

Üye
kardeş olmuyor senin versyon benimki yeni versyonda ondan olmaya bilirmi gerekli uygulamaya izin verilmiyor diyor

ahenk

ahenk

Üye
teşekkür büyükbi sorundu
yanlız google pc deki gibi açiliyo yani clasik mobil degil yinede saol

ekinahmet92

Üye
arkadaşlar benim e51 rim var bi türlü çalıştıramadım yardım edin rarlı dosyaları bi türlü indiremiyorum rar şifresini giriom olmuyor telefon programı yüklemiyor mail adresim [email protected] nolur yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim e51rim var ama bi türlü yükleyemedim sağlayıcıdan alınan program doğru değil gibi bişeyler yazıo programı yüklesem halledecm yardım edin yardımlarınızı mail adresime bekliyorum adres:[email protected]

gkmn11

gkmn11

Üye
eyvallah kardeş

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teşekkürler ama ben rardan cikartamadim bir arkadaş bunu SIFRESIZ olarak verebilirmi şimdiden sağolun.

Blue_Ray

Blue_Ray

Üye
eline sağlık

ohhhtay

Üye
kardeş açılmadı doya ya

624688

624688

Üye
ya arkadaşlar benim tel n95 8gb ama bu programı açmıyor lütfen yardım

htosuntr

Üye
tesekkkurler..

burakbb

Üye
bari rarlamadan koysaydin

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Evet arkadaşım rarlamadan koy yada sifre yi kaldır koy hiç açamadim şimdiden teşekkür.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Teşekkürler kardeş

nurisim

nurisim

Üye
saol

catlax66

catlax66

Üye
abicim süper bi olayda şuan telden girdim ve malesef dosyayı indiremiyorum keşke zip yapıp atsaydın çok güzel bi özellik ama indirmedim yhaa.

Favorite

Favorite

Üye
hoş iyi oldu valla

Mavish Boy

Mavish Boy

Üye
Bilindiği gibi standart s60 Nokia tarayıcısı telefonun açabildiği mp3, jar, sis gibi türler haricinde dosya indirmeye izin vermiyor. Bu hile sayesinde Nokia browser'ı ile tüm dosya türlerini (rar, zip, exe, avi, wmv, wma, wav, mov, mpg, vs.. ) download edebileceksiniz. Ayrıca rapidshare gibi paylaşım sitelerinden de sorunsuz dosya çekebilirsiniz. Özellikle MaxiCep'ten rarlı program kurarken epey işe yarayabilir. RAR dosyalarını telefonda açan program forumda bulunuyor o yüzden burada vermeyeceğim. Bu arada kurulumdan önce sertifika olayını bir şekilde halletmenizi tavsiye ediyorum. E51, N95 8GB ve N81 8GB'da test edilmiştir.

KURULUM:
1-Ekteki dosyayı çekin. CoreCodec Player'ı kurun. (Gerekli)
2-"coreplayer.ext" dosyasını x-plore tarzı bir program ile C:\Data klasörüne kopyalayın.
3-"unsigned_S60_firefox_PATCH.sis" dosyasını telefon hafızasına kurun. Bu program sayesinde cep telefonlarına izin vermeyen bazı siteler sizi firefoxtan giriyormuş gibi algılar.

KULLANIM:
-Tarayıcıdan herhangi bir download linkine tıklayın. (Rapidshare da denendi)
-İndirmeye başlamak için Tamam'a basın. İndirme başladığı an Gizle'ye basın. (Sağ seçim tuşu)
-İndirme bittiğinde açmak ister misiniz tarzı bir soru soracak. Sonra'ya basın (sağ seçim)
-Seçenek'e basın (sol seçim). İndirilebilir öğeler'e tıklayın. Seçenek > Kaydet yapıp dosyayı istediğiniz yere kaydedin.

Rar - : >NobLe<

ya ustad bende bu pro gibi s60 programı arıyorum varmı acaba telefonum 7610 nolur :sukur:

Üst Alt