Weather Widget N8/C7 Belle

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
teşekkürler güzel fakat derecenin en altınca kısa dikey çizgiler var biraz rahatsız edici sadece bende mi var

----------Eklendi @ 03:40:11 ---------- Yazıldı @ 03:28:41 ----------

az önce fark ettim o dikey çizgiler seçili olan bölgenin adı yazıyor ama tam ad görünmüyor malesef tam uyumlu değil

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
teşekkürler güzel fakat derecenin en altınca kısa dikey çizgiler var biraz rahatsız edici sadece bende mi var

----------Eklendi @ 03:40:11 ---------- Yazıldı @ 03:28:41 ----------

az önce fark ettim o dikey çizgiler seçili olan bölgenin adı yazıyor ama tam ad görünmüyor malesef tam uyumlu değil
bilmemki ne sekilde duruyor arkadasin ekraninda birsey yok ama.

KO9

KO9

Üye
Sürekli internete bağlımı kalıyor bu öle olursa şarj dayanmaz bizim telefona

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli internete bağlımı kalıyor bu öle olursa şarj dayanmaz bizim telefona

gün ßoyu güncelliceğine ßi kere yap internet ayarı neti kapat her saniye hava değişmiyoya .)

engin_erg

engin_erg

Üye

bilmemki ne sekilde duruyor arkadasin ekraninda birsey yok ama.

işte böyle

----------Eklendi @ 12:31:31 ---------- Yazıldı @ 12:31:02 ----------

kırmızı ile işaretlediğim yerde üsküdar yazıyor

KO9

KO9

Üye
gün ßoyu güncelliceğine ßi kere yap internet ayarı neti kapat her saniye hava değişmiyoya .)

her saniye hava değişmiyor ama benim net gün içünde sürekli aktif tüm işimi telefondan hallediyorum sürekli neti açıp kapatmak çok zahmetli keşke bir güncelleme seçeneği koysalarmış... şimdilik firewall ile engelleme yolunu seçtim gelişmeleri takip edicez:)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
işte böyle

----------Eklendi @ 12:31:31 ---------- Yazıldı @ 12:31:02 ----------

kırmızı ile işaretlediğim yerde üsküdar yazıyor

o bendede var ama ßi tane en baştaki resme bakarmısın o kadar çok değil temadan olabilirmi yada arka resimden..

KO9

KO9

Üye
o bendede var ama ßi tane en baştaki resme bakarmısın o kadar çok değil temadan olabilirmi yada arka resimden..

tamamen programın hatası... Bende de "İstanbul" un i deki nokta gözüküyor yazıyı tam yerine oturtamamışlar widgetda

engin_erg

engin_erg

Üye
hayır temadan kaynaklı değil farklı temalarda da baktım orada üsküdar yazdığı için daha belirgin görünüyor farklı illeri yazdığında daha az sonuçta tam uyumlu değil bu bir eksiklik ister istemez göze batıyor

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Keske tek gün değilde 5 gün yanyana dursa :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Belle'nin final sürümünde daha iyi bir hava durumu widgeti olacak arkadaşlar.
Yeni Widget'de şehir ismide yazacak ayrıca Belle' güncellemesinden sonra programla hava durumu widgetleri sayısı artabilir tabiki daha iyi görsellerde olacak :)
Bunuda belirteyim dedim :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler deneyelim bir :D

ravenas

ravenas

Üye
c6-01 için de oluyor mu bu?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Belle'nin final sürümünde daha iyi bir hava durumu widgeti olacak arkadaşlar.
Yeni Widget'de şehir ismide yazacak ayrıca Belle' güncellemesinden sonra programla hava durumu widgetleri sayısı artabilir tabiki daha iyi görsellerde olacak :)
Bunuda belirteyim dedim :)

kaynak?

Takipçi Satın Al

Üst Alt