rsmbayraktar
Üye
evet dediğiniz gibi hiç bir gelişme yok söylediğim herşeyi denedim ama yok cözüm keşke bir cözüm bulabilsek neyse sağlık olsun arttik olduğu kadar ben mobile gmaps diye bi program var çalışmara onunla devam edelim bence o daha basit ama hatasız gözüküyo tastekin paylaşmış bedava googlemaps diye wetravelin yanında onunlada ilgili çalışma yapabiliriz uydu bağlantısı sağlıklı bir şekilde kuruyo harita üzerine de çalıstık mı o da stabil gözüküyo bi bakın derim s5620 arkadaş sana da çalısman içinn bol sans bu arada hangi widgetler üzerinde çalışma yapmayı düşünüyorsun...
--------------- Ekleme ---------------
Mobile gmaps diye bi program var bide bu programla ilgili bi çalışma hiç fena olmaz basit ama hatasız gibi bu arada hangi widgetler uzerinde bi çalışma planlıyorsun
--------------- Ekleme ---------------
telefondan yazınca bazen böyle iki kez yazıyorum gitmedi gibi gözüktügü için kusura bakmayasın...
dir.txt dosyası yüklenemiyor ne yapmalıyım atla diye komut geliyor.
Merhaba ben dediğiniz herşeyi yaptım programı çalıştırdım araçta giderken hızı gösteriyor sağ üstteki nokta yeşilde oldu,ok harakette ediyor, yalnız harita ortada yok, sarı bir ekran var sadece. Haritayıda seçtim istanbul diye fakat harita ekrana bir türlü gelmiyor.zoom yapıp geri çekiyorum türkiye gözüküyor ama istanbulun üzerine zoom yapınca ekran sapsarı ve harita kayboluyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.
bende de aynı sorun vardı.yükledim türkiye haritasıyla artık harita geliyor ama gerçeğinden biraz ilerde gösteriyor her zaman ayrıca videoki gibi mahalleyi seçemiyorum(şehir ismini istanbul yazıp yok tıklayıp sonra tamama tıklayamıyorum. yani bişe çıkmıyo videodaki gibi böyle oluncada en önemli özellikten yoksun kalıyoruzEğer tüm ayarlamaları gösterdiğim gibi yaptıysanız sorun sanırım harita kaynaklı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızOpenStreet Map 'in Türkiye haritasını indirip ilgili klasöre atın ve birde bu harita ile deneyin.Bu haritada sorun yaşamamanız gerekiyor.Yine sorun varsa ya birşeyleri yanlış yaptınız yada başka bir problem var.
bende de aynı sorun vardı.yükledim türkiye haritasıyla artık harita geliyor ama gerçeğinden biraz ilerde gösteriyor her zaman ayrıca videoki gibi mahalleyi seçemiyorum(şehir ismini istanbul yazıp yok tıklayıp sonra tamama tıklayamıyorum. yani bişe çıkmıyo videodaki gibi böyle oluncada en önemli özellikten yoksun kalıyoruzAcaba her programı açmadan önce konumu internetten indirip, enlem boylam rakım ı bulup mu programı açmama lazm ???
Merhaba paylaşım için çok teşekkürler...
Ben video göremiyorum... kaldırdınızmı yok sa bende bir sorun var... programı hafıza kartında diğer dosyaların için kopaladım.. şimdi ne yapacağım...
Sorun bendeymiş hallettimm... teşekkürler...
adana haritası yanış sanırım yeniden yüklermisiniz
kardeş ben harita yaparken no cities ...... falan filan bişiler yazıyo acaba neden olabilir. bir bilgin varmı
ilk sayfada verilen linkten indirmiştim iş yerimde bilgisayarlardaki internet bağlantısı sınırlı dışarıya direk bağlantı yapılamıyo acaba bundan dolayı olabilirmi. yani harita işlemi yapılacak bilgisayarda internet bağlantısı olma zorunluluğu varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?