Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wc de Sigara İçmek
Sponsorlu Bağlantılar
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Wc de Sigara İçmek
Gülünesi Bi Durum Bence Wc'de Sigara İçmek..
Neden Ve Nasıl Bi Zevki Var Bilemiycem Ama İçenlerinde Zevkine Karışmamak Lazım Eee Zevkler Ve Renkler Tartışılmazmışş Amaa Wc Girdiğimdee Boğuluyorummm Dumandann
Enteresan Bi Durum
Wc de Neden Sigara İçilir ?
Revengeful
Emekli Yönetici
Her lisede görülen bir manzara
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Ohaa Yanıı Bırde Lisede Rezalet Yaaniii
Revengeful
Emekli Yönetici
5 kişi içeri girip daracık alanda sigara içiyor yahu her kapının arkasında 4-5 kişi
.eRCaN.
Üye
Wc de sigara içmeyi bırak,bir çocuk tanıyorum.. Çocuk WC'de içilen sigaraların izmaritlerini alıp içiyordu yahu..
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
5 kişi içeri girip daracık alanda sigara içiyor yahu her kapının arkasında 4-5 kişi
Evet bir tek okulda gizlice içilen sigarayı anlayabilirim..Yetişkin bir insanın afedersiniz tuvaletini yaparken o kötü kokulu ortamda sigara içmesi çok aptalca birşey bence..
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Evet bir tek okulda gizlice içilen sigarayı anlayabilirim..Yetişkin bir insanın afedersiniz tuvaletini yaparken o kötü kokulu ortamda sigara içmesi çok aptalca birşey bence..
Hayır içmiyorum.Çocuklar meraklıdır öyle şeylere,iyi midir kötü müdür düşünmeden kullanırlar.Bir de yasaktır ya okulda,daha tatlı gelir.Bu yüzden anlarım çocukları.Ama yetişkin insanlar hakkında aynı şeyi söyleyemem
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Valla bilemiyorum artık nasıl bir fanteziyse. Çocukta iyi bünye olduğu kesin.. Hala yaşadığına göre..