Wazapp/Whatsup Sorununa Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

dengesiz579

Üye
onu buldum da cepıperez dıe dosya yokkurdum vallahı

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
klasör olmalı hocam. kurduğunda açıp denedin mi uygulamayı.

dengesiz579

Üye
sadece troltech.conf dıe dosya varevet denedım bı kac hemde

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz türden bir dosya yok hocam. belki yanlış yere bakıyorsunuzdur.

dengesiz579

Üye
su an gerızekalı gıbı hıssedıyorum kendımı :D/home/user/.confıg dosyasının ıcerısındeyım valla
pcde baska dosya da cıkıo ama fıleboxda sızın dedıgınız dosya yok termınale kodu yazdım fakat sonrasında ne yapacagımı bılmıyorum

gardi

gardi

Üye
1-bak dostum ilk önce wart indir ve pc de aç portable program gibi zaten hemen açılıyor.

2- daha sonra programı aç ve tel numaranı yaz 905*** şeklinde
3-sonra sms nin gelmesini bekle
4-sms geldiğinde smsyi wart prosundaki code alanına yapıştır ve orda bir secenek belirir ona tıkla sana baska bir karışık kod verecek onu kopyala bi yere kaydet
5-sonra cepiperez içindeki whatsup.conf bu dosyayı txt editor ile aç ve karmaşık olan kodu yapıştır ve kaydet hepsi bu kadar
sonra whatsuppu başlat

ben winSCP diye bir proğramla giriyorum ordan config dosyaları gozukuyor

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
estf. hocam.

nası yapsak bilmiyorum. dosyalar oluşmamıştır belki. siz bir whatsupu silip tekrar kurun, ve aktivasyon yapmayı deneyin. belki o şekilde dosyaları oluşturacaktır.

gardi

gardi

Üye
terminale filan gerek yok geliştiric modu açık olsun nanoya da gerek yok cunku ben kurmadım whatsupp çalıştı

dengesiz579

Üye
tmm hocam sızı bıraz bekletım ozman k.b.yın

gardi

gardi

Üye
bak home/user/.config bu dizinde cepiperez diye bir klasör yoksa dosya değil klasör bu arada el ile oluştur belki olur.yada whatsupa bi girmeyi dene oluşması lazım

dengesiz579

Üye
daha öncede kurmuştum ama olusmus olması gerek mıo mu

gardi

gardi

Üye
olması lazım ama kaldırdıysanız belki silinmiştir.yeniden kurun isterseniz.pcdenmi teldenmi yapıyosunuz işlemi bu arada

dengesiz579

Üye
sıldım tekrar kurdum herseyı su an telden yapıyorum. fakat dosya gene gozukmedı bu sefer telı yenıden baslattım.hocam ben sızı skypden ekleyım yarın ordan haledelım ıstersenız.. bu boyle olmıcak

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam peki bunu wazapp için nasıl uygulayabiliriz yani whatsup için whatsup.conf dosyası wazapp için hangi dosya olacak ?

dengesiz579

Üye
hocam normalde kod geldı bana ama dedıgınız dosya halen yok

gardi

gardi

Üye
wazapp için bilgim yok ama oda buyuk ihtimal wazapp.conf olması lazım

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
peki şuna açıklık getirelim, siz telefondan filebox (dosya kutusu) uygulamasını mı kullanıyorsunuz?

eğer öyle ise bu uygulama cepiperez'in ve bu da config dosyalarını o klasörde tutar. eğer o klasör boşsa telefonda sıkıntı var demektir.

dengesiz579

Üye
filebox kullanıyorum .confıg klasorune gırıyorum sadece trolltech dıe dosya var

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
ne yapılabilir bilemedim hocam. yarını bekleyin isterseniz. çok usta üyeler var. onların bi diyecekleri vardır mutlaka.

dengesiz579

Üye
tmm ustam